Es Kaimiņu vērtēju divējādi. No vienas puses, mani ļoti kaitina viņa lamāšanās, nekorektums, bet aiz tā stāv liela vēlme mainīt lietas valstī ne tikai pirms vēlēšanām, bet vispār.Varbūt tas mainīsies, bet citiem deputātiem tādas vēlmes, izskatās, nav pat nekad bijis. Cik bieži dzirdēts "ja kaut kas nepatīk šajā valstī, ej, sēdi Saeimā un maini nevis žēlojies" un tamlīdzīgas frāzes. Man patīk tas, ka viņš tiešām arī grib darīt. Nefanoju par "suņu būdu" (tas tā, ja domā, ka par viņu balso tikai sīkie suņu būdas fani), mani "nepaķer" rupjības un bravūra, bet, kā jau te forumā teica- vai nu viņš izdarīs ko labu vai neizdarīs neko, bet nesabojās. Uz viņu man vismaz ir cerība, ka viņš sevi parādīs no labās puses, par citiem kandidātiem vēlēšanās man tādas cerības nebija. Nespiedzu no sajūsmas, iedomājoties vien par Kaimiņu, bet, atklāti sakot, priecājos, ka tika. Tad nu lai sevi pierāda. Par cirku, kā daudzi cilvēki tagad spriež, Saeimu noteikti viens tāds "atšķirīgais " nepārvērtīs un ja pārvērtīs, tad ne jau viņš vien, bet arī 99 pārējie "nopietnie" deputāti, kuros acīmredzami ir patīkami klausīties, jo nelamājas. :D