Kaimins tika saeima?

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Ka tur ir? Tika? Un kad izrade un meginajums uz darbu saeima mierigi neies,bet algu gan sanems?
06.10.2014 13:54 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012

kopēts no twittera.
06.10.2014 15:44 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Arielle, viss jau ir labi, tikai mani pārsteidz cik lielu tautas daļu patiesībā uzrunā bravūrība, agresija un kompetences trūkums.
06.10.2014 15:48 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kā jau te iepriekš bija minēts, tas laikam ir tas līmenis, kas nepieciešams - lamāšanās publiskā telpā, bravūra, aktierspēle.

+++
06.10.2014 15:50 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es par viņu nebalsoju un man ļoti nepatīk, pat kaitina tā viņa drausmīgā rupjība, nepieklājība un reizēm ir sajūta, ka viņš ir tikko no mucas izlaists. Taču, acīmredzot, daudziem tūkstošiem balsotāju patīk tāda veida uzvedība, tāpēc viņš ir ticis tālāk.

Kā jau te iepriekš bija minēts, tas laikam ir tas līmenis, kas nepieciešams - lamāšanās publiskā telpā, bravūra, aktierspēle.

++
Man jau liekas,ka var arī citādāk to visu pateikt - bez dirst sūtīšanas.
06.10.2014 15:51 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
tāpēc, ka ir apnicis skatīties uz lielāko daļu no deputātiem, kuri vispār neko nedara. Kat ņemsim Dombrovski, kad viņam jautāja konkrētas atbildes, ko viņš darīja? sauca tik savus likumus un ciparus ar nekustīgu seju, kāpēc tad cilvēki šūmējās, ka nevar viņš atbildēt tā, lai parastie mirstīgie saprot.
Un ne jau tikai jaunie gāja par Kaimiņu vēlēt, arī vecie cilvēki, kuriem ir apnicis, ka nesauc lietas īstajos vārdos.
06.10.2014 15:52 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Es par Kaimiņu nebalsoju, bet neuzskatu, ka viņš saemā nodarīs vairāk ļaunuma kā citi resnie, kas tur bijuši. Varbūt labāk viens klauns, nekā 3 zagļi. Jo saemā ir bijuši tik slikti cilvēki, ka jāpriecājas par katru kurš tur labāk nedara neko, nekā dara ar mīnuss zīmi.
06.10.2014 15:53 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Un ko tādu dara Kaimiņš?

Turklāt viņa vēstule, kas vērsta pret Dombrovski, neiztur nekādu kritiku. Pirms kādu kritizēt, ir vērts vismaz nodrošināties ar faktiem, citādi tālāk par klauna slavu neies, paliekot vienā līmenī ar tiem jauniešiem, kuri tipa sāka interesēties par politiku viņa dēļ (vispār interesanti, no kurienes tāda fakti un statistika).
06.10.2014 15:55 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Prieks ka tika!!! Viņš ir cilvēks, kas liek pasaulei atvērt acis. Un daudziem cilvēkiem viņš nepatīk,jo nepatīk tas ko viņi dzird no viņa, tas ko viņš atklāti pasaka - KA LATVIJAS POLITIKA IR SVIESTS! jums vins nepatīk jo jus to nevēlaties dzirdet, neveltaties tam ticet. Malaciss, nekusēja ne maksimas traģēdija, ne tagad, kad Latvija skaitas kulturas galvas piseta, bet galu gala nekas te nenotiek, pat klubi vecriga nav nekadu, ja vien tas folkloras klubs vai rokkafeinica, kas tika "atņemta" liepājai.
06.10.2014 15:55 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Arielle, tevis iekopētais citāts ir viena liela spekulācija. Kā būtu bijis, ja viņš nebūtu kandidējis, neviens vairs nevar zināt. Personīgi man šķiet, ka atšķirības nebūtu nekādas.

Pašām pēc laika liksies smieklīgi tie saukļi, ka "Artuss sauc lietas īstajos vārdos" un "Artuss mūs izglāba no SC koalīcijā", ko ir ieborējis viņu PR bez nekāda reāla pamatojuma.
06.10.2014 15:59 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Palabojiet mani, ja kļūdos, bet atskaitot skaļas bļaustīšanās un "Maxima!Maxima!" saukšanas, Kaimiņš neko šajā sakarā nav darījis. Toties SC sastāvā ir viena ļoti jauka dāma, kura ir "Zolitūde 21.11." biedrības pārstāve, kas aktīvi darbojas, lai palīdzetu cietušajiem. Bet to jau mēs neredzam, jo viņa nebļauj tik skaļi, vai ne?
06.10.2014 16:03 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
manKaimins ka cilveks patik,lai vinaam veicas.:)
06.10.2014 16:05 |

Reitings 84
Reģ: 28.06.2014
viss jau ir labi, tikai mani pārsteidz cik lielu tautas daļu patiesībā uzrunā bravūrība, agresija un kompetences trūkums.

Kādēļ domā, ka uzrunā veids kādā viņš to visu pasniedz??? Nebūt nē, bet mani uzrunā tas, ka viņš vismaz atklāti visu runā un panāk to, ka "lielajiem vīriem" nav ko teikt, jo viņš vnk. sauc lietas īstajos vārdos, protams, ir rupji vārdi utt.. Bet jūs jau te nepatiesi pašas visu to sauciet :)
06.10.2014 16:05 |

Reitings 1249
Un tie, kas kliedz "kaimiņš neko nesaprot no saeimas vai politikas!", kurš tad saprot? Vai jūs saprotat, kāpeč īsti mums npatīk pašreizējā valsts? Algas par mazu, darba vietu maz, penciju nav, bernu nauda smieklīga - jā, bet kāpēc tas tā notiek, kur ir tas viss cēlonis? Nejau valdība to visu naudu saņem, ja tā būtu viņi pat Latvijā nesēdētu. Galu galā viņi visi ir cilvēki - ari mēs, tauta, esam egoisti. Pensonāri domaa kliedz ka naudas par maz. Skolotāji gaudo par to ka nav ne vietas kur strādāt, ne algas, bet citi stude izvelkot milzigu naudu priekš mācībām nez no kurienes, bet tā pat - ēdu un dzīvo, bet nepīkst. Viss ir atkarīgs tikai no mums, un nevienam - ne saemai ne mums te nav taisnība. Bet vismaz Kaimins lietas labā cenšas atvērt acis ko mēs nodaram savai valstij, kā mēs pašai ļaujam paŗdot valsti. Un vismaz viņš ir daļa no tautas, tikai atšķirībā no mums, viņš kā mēs visi te nesēžam un lieki nepīkstam, bet gan rīkojas un cenšaas visus iedrošināt Cīnīties!
06.10.2014 16:09 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Par Kaimiņu nebalsoju un nekad nebalsotu, bet priecājos, ka viņš tika. Ne visiem Saeimā obligāti jābūt tiem lielajiem profesionāļiem, kas visu zina un visu prot, un tagad arī cels to valsti. Lieliski, ka mums tagad ir šāds bļaurīgs tips, kurš (cerams) šādu tādu Saeimā notiekošo farsu izcels gaismā. Citiem deputātiem varbūt būs stimuls kļūt disciplinētākiem, inteliģentākiem un vairāk uzņemties iniciatīvu.
06.10.2014 16:10 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
kāpēc tad cilvēki šūmējās, ka nevar viņš atbildēt tā, lai parastie mirstīgie saprot.

Manuprāt, parastie mirstīgi ir spējīgi saprast arī teikumus, kuros no 10 vārdiem 5 nav lamu vārdi vai sūtīšana uz tualeti. Vismaz, es esmu spējīga saprast normālu valodu. Es, piemēram, saprotu, ko saka Bondars, kad viņš runā un viņš nesūta visus uz tualeti, rupji nejaucas iekšā sarunās utt.
Manuprāt, šis ir otrs grāvis - ja ne gudrā ūdens liešana, tad labāk paņems otru grāvi, kuri ir attieksme un uzvedība kā maskačkas dzērājam un valoda tāda, it kā skolā vispār nebūtu iets. Kas viņš tiešām ir tik aprobežots, ka nav spējīgs savas idejas izskaidrot saprotamā un normālā valodā vai arī viņam šķiet, ka vēlētāji ir analfabēti, kas spēj saprast tikai rupjības?
Turklāt, ko šis kadrs vispār plāno darīt? Es dzirdēju tikai vienu domu - vazāties apkārt ar kameru un tizloties. Nekādas citas normālas idejas vai plāni viņam nebija, vai varbūt šie plāni bija iekodēti tajā dzērāja žargonā, kuru es nesapratu.
Es domāju, ka Solvita nākošajās vēlēšanās arī varētu sākt mētāt trīsstāvīgos kā nodzērusies bāba un viņa noteikti tiktu atpakaļ, jo acīmredzot, tas tautai patīk un tādus deputātus tauta vēlas.
06.10.2014 16:12 |

Reitings 84
Reģ: 28.06.2014
Bet Jūs gadījumā kaut ko nejauciet?
Protams, neesmu redzējusi daudz raidījumus, kur viņš uzstājas kā saeimas kandidāts, bet tos, kurus redzēju un kur viņš nebija "Suņa būdā", manuprāt, viņš neko rupju un necenzētu neteica, runāja ļoti toleranti BEZ rupjībām! :)
06.10.2014 16:15 |

Reitings 1249
Lifeup - nē, viņs patiešām izmantoja "asākus" vardus, bet ne rupjus. Toties runāja ta ka patiešām ir - korektāk nspētu neviens
06.10.2014 16:25 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
Nu bet, protams, ka Suņu Būdā viņam tā visa leksika un vispār visa uzvedība un ideju pasniegšanas veids ir uzspēlēts, pēc plāna un scenārija veidots teātris.
Skatoties uz viņu kā personību ārpus tā visa farsa es ceru, ka viņš var vismaz satricināt esošos spēkus, ienest jaunas vēsmas, tā teikt.
Un jā, tiešām pozitīvā ziņa ir, ka pateicoties viņam tik daudz jauniešus pēkšņi sāka interesēt politika, kā arī tajā sāka aktīvāk darboties. Tiešām ļoti ceru, ka tam būs kāda jēga.
06.10.2014 16:28 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Tas jau bija paredzams, tāpēc man tas nav pārsteigums.
Ļoti nepatīk rupji cilvēki, kuriem šķiet, ka viņi ir labāki par pārējiem, kaut vispār nav vēl neko izdarījuši, tāpēc es par viņu savu balsi neatdevu. Viņa uzvedība man šķita vienkārši...atbaidoša. Nav jārunā obligāti tā kā Dombrovskim, bet var taču savu viedokli izpaust arī ne tik atbaidošā manierē un cilvēki sapratīs.
Iespējams, ja viņš būtu izturējies pieklājīgi, runājis pieklājīgi, bet saprotami un viņam tiešām būtu kādas noderīgas idejas nevis tikai ķērcieni par to, kā viss ir sviests un kā viņš visus filmēs, es būtu par viņu nobalsojusi. Taču...nebija ne pieklājības, ne plāna.
06.10.2014 16:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits