Kaimins tika saeima?

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Ka tur ir? Tika? Un kad izrade un meginajums uz darbu saeima mierigi neies,bet algu gan sanems?
06.10.2014 13:54 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Manuprāt, cilvēkam ir jāsaprot, ka katrai uzvedībai ir sava vieta. Viņš var riet savas preteklības savā būdā, bet vēloties kļūt par deputātu, manuprāt, ir jāmāk sevi pasniegt cienīgi. Visa tā viņa atbaidošā izturēšanās - jautājumos neklausās, kaut ko bezsakarīgu ķērc pa vidu, kad kāds cits runā vai vispār neļauj pabeigt, neklausās vispār, ko citi runā un jau sāk ķērkt, vicinās ar kaut kādām ''pierādījumu'' lapelēm, kas izskatās kā noņemtas no lauku tualetes nagliņas...

+
06.10.2014 17:55 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Es Kaimiņu vērtēju divējādi. No vienas puses, mani ļoti kaitina viņa lamāšanās, nekorektums, bet aiz tā stāv liela vēlme mainīt lietas valstī ne tikai pirms vēlēšanām, bet vispār.Varbūt tas mainīsies, bet citiem deputātiem tādas vēlmes, izskatās, nav pat nekad bijis. Cik bieži dzirdēts "ja kaut kas nepatīk šajā valstī, ej, sēdi Saeimā un maini nevis žēlojies" un tamlīdzīgas frāzes. Man patīk tas, ka viņš tiešām arī grib darīt. Nefanoju par "suņu būdu" (tas tā, ja domā, ka par viņu balso tikai sīkie suņu būdas fani), mani "nepaķer" rupjības un bravūra, bet, kā jau te forumā teica- vai nu viņš izdarīs ko labu vai neizdarīs neko, bet nesabojās. Uz viņu man vismaz ir cerība, ka viņš sevi parādīs no labās puses, par citiem kandidātiem vēlēšanās man tādas cerības nebija. Nespiedzu no sajūsmas, iedomājoties vien par Kaimiņu, bet, atklāti sakot, priecājos, ka tika. Tad nu lai sevi pierāda. Par cirku, kā daudzi cilvēki tagad spriež, Saeimu noteikti viens tāds "atšķirīgais " nepārvērtīs un ja pārvērtīs, tad ne jau viņš vien, bet arī 99 pārējie "nopietnie" deputāti, kuros acīmredzami ir patīkami klausīties, jo nelamājas. :D
06.10.2014 18:04 |

Reitings 134
Reģ: 11.09.2014
Viņš pasaka to, ko domāju es. Viņš pasaka tā, kā gribētu jautāt es.

Es negribu, un arī nekad nebūšu deputāts, bet balsoju par Artusu, jo jūtu, ka viņš pārstāv mani.
Man ir apnikušas šīs tukšās diplomātiskās muldēšanas. Es gribu zināt kurš ir atbildīgs par zaudētiem miljoniem, par nesaprotami uzvarētiem valsts konkursiem utt.

Manuprāt, mūsu cienījamie cilvēki ir nobijušies, ka tagad starp viņiem būs tauta.

Savādāk jau nekas nemainītos, varbūt tagad.
06.10.2014 18:42 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
, veic pamatīgus izpētes darbus un informāciju ievāc

--

Apskatieties Melu detektoru. Viņa fakti balstīti uz meliem.

Ja Kaimiņš ir viens no tautas, tad es negribu būt šai tautas daļai piederīga.
06.10.2014 18:56 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Nesen sanāca iet no muguras 3 jauniešiem,runāja par velēšanām.
Džeks jautāja meitenēm,vai bijušas uz vēlēšanām,viņas teica,ka jā,viņš gan nēsot bijis,jo neko no tā tāpat nesaprotot un politika neintresējot.
Jautāja vai Kaimiņš ir ticis,tad meitenes teica,jā esot,viņš-Ā tas esot forši,galvenais,lai viņš esot utt vairak nekas neintresējot.
Nu tas secinat,kas par viņu balsoja.
Kā jau te viena meitene kaut kad rakstīja,ka par viņu balsošot tikpat neizglītots kontingents,kā viņš!
06.10.2014 18:58 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kaimiņš spēlē uz teātra cienīgu izrādi un jauniešiem kuri īsti par politiku daudz ko nesaprot, bet lai paskatītos labu izrādi ir gatavi balsot.
06.10.2014 19:02 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Vai, ja ne sievietēm, tad vismaz tai sabiedrības daļai, kas dzīvo mucā un savus lēmumus balsta tikai uz emocijām un "viena tante teica" tipa 'patiesībām' (šie cilvēki lielākoties ir sievietes).

+++
No Reģiona apvienības man patika Bondars - inteliģents un tiešām gudrs cilvēks, bet kad uzzināju, ka viņa partijā ir Plēpis un KAIMIŅŠ, man kaut kā nošļuka vēlme balsot par tādu partiju un nobalsoju par to pašu Vienotību. (Starp citu, ko gan Āboltiņa ir tāādu nodarījusi, ka viņa tik ļoti nepatīk? Skatījos kandidatiuzdelnas.lv, neatradu neko tādu, kas tiešām uzreiz liktu domāt, ka viņa būtu "bīstama" valstij)
Par to pašu Kaimiņu man radies negatīvs viedoklis no tā kā viņš Suņa būdā Regīnu Devīti ar mēsliem nolēja, lai gan viņa nebija to pelnījusi. Ja cilvēkam nav cieņas pret otru, tad tādu nav ko vērtēt augstu. Bet nez kāpēc jau visi par to aizmirsa kolīdz viņš sāka runāt kā tautai patīk. 100punkt, ka viņam tagad pēc visa šitā būs deguns mākoņos...
Es ticu tam, ka viņš kā aizies Saeimā, tā ar laiku noklusīs. Tie skaļākie jau vienmēr vismazāk dara, to dzīve ir daudzkārt pierādījusi.
Saeimā vajag izglītotus cilvēkus, kas sajēdz no ekonomikas un likumdošanas. Tur nevar mētāties ar emocijām, tur ir jādomā ar galvu un jo vairāk tukšgalvju tur būs ievēlēti,kas neko nejēdz no tā visa, jo dziļāk bedrē mēs kritīsim!
06.10.2014 19:12 |

Reitings 134
Reģ: 11.09.2014
Protams, ka 18 gadīgiem jauniešiem politika neinteresē. Jūs interesēja?
Daudzus arī 30 gados politika neinteresē. Tas, ka viņi ir par taisnību, godīgumu un, pats svarīgākais, aiziet nobalsot, jau ir labi.

Ja viņš ir tik stulbs, tad gudrās meitenes, paklausīšos Jūsu viedokļus par zolitūdi, lobēšanas likumu, bankas un LM pārdošas perepētijām :)

Latvieši kā tauta- klusi, visu pacieš un lien dibenā.
06.10.2014 19:18 |

Reitings 2267
Ja viņš ir tik stulbs, tad gudrās meitenes, paklausīšos Jūsu viedokļus par zolitūdi, lobēšanas likumu, bankas un LM pārdošas perepētijām

Pastāv 2 versijas - vai nu Kaimiņš tiešām nav īsti pie saprāta (stulbs) vai nav stulbs un tas viss ir parasts teātris PR nolūkos. Kāds apdrukā vilcienus un liek savu seju uz stendiem, bet Kaimiņš savu pirmsvēlēšanu akciju sāka ar Suņu būdu un tur arī atrada savus pirmos fanus. Pavelkas visi tā teikt neizglītotas dabas (nevajag saprast to burtiski, ka bez izglītības papīra kabatā), jo identificē sevi ar viņu - cilvēks, kurš lamājas, kuram nav argumentu, bet kurš skaļi kliedz savu taisnību, kurš sevi nekopj (vēljoprojām atceros tās paduses no Suņu būdas..), kurš lieto alkoholu utt. Domāju, ka citi cilvēki, politiķi, kuri neiesaistās ar viņu plašās diskusijās, to nedara ne tāpēc, ka viņiem vairs nav argumentu un mute ciet no Kaimiņa labās argumentācijas, bet tādēļ, ka saprot - ar prātā vājiem nevajag strīdēties.
Zolītude laba lasāmviela - http://cosmo.lv/forums/topic/169413-neesi-vienaldzigs-esi-atbildigsmaximas-lieta/
Kaimiņa argumenti - https://www.youtube.com/watch?v=ousC2vfqstU
06.10.2014 20:17 |

Reitings 2267
Un ja palasa youtube komentārus pie tā sižeta - var skaidri redzēt, kuri ir tie jaunieši, kas pēkšņi, Kaimiņa apgaismoti, pievērsās politikai. Ziniet, labāk nebūtu pievērsušies! Neko nesaprot, tikai mauj.
06.10.2014 20:19 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Par to pašu Kaimiņu man radies negatīvs viedoklis no tā kā viņš Suņa būdā Regīnu Devīti ar mēsliem nolēja, lai gan viņa nebija to pelnījusi.

++++

Cik es paskatījos priekšvēlēšanu raidījumus un cik es redzēju viņu - neko vairāk par bļaušanu ''Zolitūde, Zolitūde'' viņš nebija spējīgs izdarīt. Un cik ilgi bļausi par vienu un to pašu?
Gribi kaut ko mainīt valstī? Lieliski. Apsēdies un izstrādā idejas, piedāvājumus un pēc tam noprezentē pieņemami, nevis brēc bezsaturīgus murgus kā tāda aizkauta vista. Viņam bija kaut viens pārdomāts, vērā ņemams priekšlikums? Man liekas, ka nē, vismaz es nevienā raidījumā tādu nedzirdēju. Ar viņu pat normāli diskutēt nebija iespējams viņa drausmīgās uzvedības dēļ.
Savā ziņā vīlos Bondarā, jo viņš atstāja inteliģenta cilvēka iespaidu un es nebiju domājusi, ka viņš biedrosies ar tik vulgāriem un rupjiem tipiem. Tāpēc arī nebalsoju par viņa partiju. Man tas rupeklis nostrādāja kā antireklāma.
06.10.2014 20:35 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Augšējā citātā vajadzēja būt arī šim teikumam:
Ja cilvēkam nav cieņas pret otru, tad tādu nav ko vērtēt augstu.
06.10.2014 20:37 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Tomēr labāk lai tiek Artuss nekā tie, kuri jau ir izzaguši, apkāsuši, tikai sev labumu rausuši tiek atkal ievēlēti un turpina skalot smadzenes tautai.

Ja papētītu citus deputātu kandidātus, tad atrastu nevienu vien cienīgu kandidātu, kurš nav ne zadzis, ne rausis, ne apkāsis. Bet ko darīt, ja redzesloks nesniedzas tālāk par Suņu būdu. Redzēju vienu raidījumu ar Paulu Timrotu un paliku neizpratnē, kas šajā neaprakstāmi prastajā, rupjajā, neaudzinātajā cilvēkā var šķist simpātisks. Ja šim caurkritušajam aktierim tiek tik daudz plusi, jāsecina ka visi tukšpauri vēl nav aizbraukuši laimi meklēt UK šampinjonu plantācijās....

Ja pateikt Latvijas politika ir sviests skaitās kritērijs, tad mums pilni cietumi, patversmes, atskurbtuves un patiltes ar šāda līmeņa deputātu kandidātiem. Kaut 10 reiz 10 saeimas varētu nokomplektēt !!
06.10.2014 20:48 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Cienu Solvitu ne kā deputāti ,bet kā SIEVIETI,visas valsts priekšā tāds tomēr -pazemojums, bet nākamajā dienā, zinot, ka esi "izsvītrota" operatoru priekšā smaidīt un paceltu galvu iet!

+++
Ja balsotu Kurzemē, ieliktu viņai +++
06.10.2014 20:49 |

10 gadi
Reitings 309
Reģ: 02.08.2014
Viņš vismaz nosauc lietas īstajos vārdos un nerunā aplinkus kā visi deputāti. Nebaidās uzdot jautājumus kas ir neērti sarunu biedram.
06.10.2014 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits