KO juus sanemat no sava viiriesa?

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Es te taa aizdomaajos...Ko juus sagaidat no sava viiriesa un vai to sanemat savaas attieciibaas.. Jo vecais teiciens - no expectations, no disappointment, uz attieciibaam laikam nedarbojas. Pienemsim ruupes vienam par otru. Vai paarmetat biezi savam viirietim kaut ko?
Biezi dzirdu, ka sievieteem daudz nevajag, galvenais, lai viirietis materiaali nodrosinaats, patstaaviigs, gurds, izskatiitgs utt...
Un es par so teemu taa domaaju, jo visaas manaas attieciibas man ir pietruuksui drosiibas sajuuta, kad es justu, cilveekam uztrauc, vai man viss kartiibaa, emocionaali vai fiziski. ir tadi viiriesi, kas vnk daudz runaa... Vai vispaar varat savam viirietim paraudaat uz pleca par suudiigu dienu? jeb tam ir domaatas draudzenes?
06.10.2014 12:00 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Par taam asaraam.. Nezinu, man arii tas skiet jauki! :) Arii mans miilotais cilveeks ir raudaajis, kad man bijis slikti. Es to neuztveru kaa "miikstaa" paziimi akut kaadu.

Kad satiekas divi pavisam atskiriigi cilveeki un uzsaak attieciibas, ir jaaiziet cauri daudz kam.. Ar laiku cilveeki iemaacaas pielaagoties viens otram, vairaak saprast otru utt. Liidziigi bija manaas attieciibaas.. Varu drosi teikt, ka mans miilotais cilveeks loti censas, piestraadaat pie taa, lai es justos labi. Vienaa no diskusijaam jau mineeju, ka svariigaakais man ir just, ka mani patiesaam miil un taa arii es juutos!
06.10.2014 15:39 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Kinetic nesaku ka uzreiz 'miikstais;, es vienkarshi saku , ka es ar tik jutigu nevaretu, jo pati esmu parlieku juutiiga. Kur mes divi tadi liktos.

Es esmu puisi redzejusi raudot (beerees, un ir vel pa shiem 5ciem gadiem bijushas shadas tadas situacijas) , bet tad atablstu vinju es.

Piemeram shogad loti raudaju ,kad bija jaatvadas no mammas un teeta, 100% man vel grutak butu ja puisis ar raudatu
06.10.2014 15:47 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Kas attiecas uz taadaam situaacijaam kaa beeres, tad piekriitu, ka vajadziigs stiprs plecs blakus.. Man pasai buutu vieglaak un mieriigaak, ja pusisis tomeer tureetos.
Tacu, ja ir kaadas citas situaacijas, kad saap sirds un gribaas izraudaaties, ja draugam nobirst kaada asara, tad man pasai personiig bijusi, nu taaaadas sajuutas, tajaa briidii jutos tik noziimiiga cilveekam. Protams, ne par katriem siikumiem jaaraud liidzi, domu saprati! :)
06.10.2014 15:51 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
Mans vīrietis ir mans labākais draugs!
Ar viņu jūtos mīlēta. Vienmēr drošībā.
Esmu raudājusi uz pleca - viņš man ir lielākais balsts! Tāpat arī dusmu uzplūdā esmu bļāvusi un ārdījusies - tikai viņš spēj mani nomierināt.
Esmu ļoti, ļoti emocionāla :D
06.10.2014 15:56 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Kad es raudu, manam viirietim arii ir asaras,

es naudaudz sasmeejos par shito, es laikam nevaretu but ar tik juutigu puisi kursh raud kad es raudu.

piekrītu cheeky* :)
06.10.2014 16:06 |

Reitings 883
Kas tur ko nevareet? Taa tiesi ir iejuutiibas un miilestiibas augstaakaa pakaape. Sajust otru cilveeku. manupraat taadi tuviibas briizi tiesi tuvina veel vairaak. bet, protams, nav vinam obligaati jaaraud liidzi, tas ir atkariigs no situaacijas, cik smaga utt. .
06.10.2014 16:11 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Kad es raudu, manam viirietim arii ir asaras,

:D Pasarg' dies' :D
06.10.2014 16:19 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es vispār nemēdzu raudāt par sūdīgu dienu, bet pasūdzēties gan, un viņš pacietīgi uzklausa. tāpat viņš dalās ar mani ar savām problēmām, mēs varam runāt par gandrīz visu. drošības sajūta un uztraukšanās, vai viss kārtībā, ir pašas par sevi saprotamas lietas.
06.10.2014 16:42 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Jus nu gan esat neiejūtīgas. Meitene padalās ar kaut ko tik intīmu, ka viņas puisis pārdzīvo viņai līdzi no sirds, nobirdinot kādu asaru, bet jūs te ņirgājieties par to. Varbūt padalaties pašas ar kaut ko sev svarīgu un intīmu, kas mums atkal liksies smieklīgi un mēs tad paņirgāsimies ;)
06.10.2014 19:04 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Kā dzied Rianna "Want you to make me feel like I'm the only girl in the world" :)
Vēl man ir svarīgi justies saprastai un atbalstītai.
06.10.2014 19:18 |

Reitings 883
Tas jau viss individuaali laikam.. Man ir bijis arii rauduliigs draugs.. Un looti emocinaals. bet ir jau atskiriiba, vai viirietis raud par sevi vai par citu (savu sievieti, maati, draugiem, vai filma aizkustina), vienkaarsi liecina, ka cilveekam ir liidzjutiiba.
Un ir taadi viiriesi , kas vispaar nicina asaras, taadi skarbie un sievieteem taadi biezi piesaista...
06.10.2014 19:20 |

Reitings 883
Vai jums kaadai ir bijusi iista kriize dziveee (darbs, vai pers. jautaajumi) un viirietis tajaaa briidii ir bijis liidzaas uz visiem 100% ?Slikta diena jau var buut katram, bet man skiet tie ir tie briizi, kar redz, cik svariiga cilveekam esi..
06.10.2014 19:28 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man šajā pavasarī gāja ļoti smagi, viņš palīdzēja ķepuroties ārā no visa, kur biju nokļuvusi.
06.10.2014 19:37 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Un ko tad, kad juusu viirietis vainiigs pie juusu asaraam? Taa tacu arii gadaas ne? Un arii tad vins tikpat maigi uzklausa?

Jā, arī maigi uzklausa, jūtas ļoti vainīgs, ka ir mani sāpinājis. Ir bijusi arī reize, kad abi raudam mums grūtā laikā. Ir arī viņš raudājis, kad emocijas uzsit, neredzu tur neko ārprātīgu, bet priecājos, ka viņš nav pārlieku emocionāls un jūtīgs, jo tāda jau esmu es. Bet labi, ka viņš nebaidās no emocijām, to es arī augstu vērtēju.
06.10.2014 19:42 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Vai jums kaadai ir bijusi iista kriize dziveee (darbs, vai pers. jautaajumi) un viirietis tajaaa briidii ir bijis liidzaas uz visiem 100% ?Slikta diena jau var buut katram, bet man skiet tie ir tie briizi, kar redz, cik svariiga cilveekam esi..

Jā, ir bijis grūts laiks saistībā ar ģimenē notiekošo, vienmēr ir bijis blakus. Tādos brīžos ļoti novērtēju to emocionālo atbalstu, kādu viņš man sniedz. Jo, piemēram, lietas, kas dziļāk skar mani, manu ģimeni, tuviniekus, tur draudzenēm uz pleca neraudu, situāciju nestāstu. Man kaut kā vieglāk vīrietim izstāstīt.
06.10.2014 19:46 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Klau, ir liela atšķirība starp raudulīgs/ piņņājošs vai vienkārši tāds, kas nobirdina mana pārdzīvojuma dēļ asaru,jo tas ir arī viņa pārdzīvojums redzot mani tādu. Es tiešām nesaprotu, kas tur tik smieklīgs un nemaz nenožēloju/nekaunos ka kaut tādu pateicu. Labāk lai man vīrietis notrauc to asaru, piespiež sev klāt un liek justies droši, nekā uztaisa akmens seju un izliekas , ka viss ir kārtībā. Un lielajām smējējām, man nav jāraud par katru sīkumu, bet to darījusi kopā ar savu vīrieti esmu tikai divas reizes, jo reizēm ir sāpēs, ko vieglāk izsāpēt divatā ;)

Jūs vai nu par daudz fantazējat, iztēlojoties nez kādu piņķšķi skaļā raudulīgā balsī, vai arī tiešām domājiet,ka vīriešiem nevar būt asaras.
06.10.2014 19:47 |

Reitings 883
Nu kaut kaa beerniskiigi.. ka taas kuras te saka " man taads nedereetu" .. Nu noraudaatos miilotais viirietis lidizaas, uzreiz pamestu? Tak mulkjiibas. Attieciibas pirmkaart veido ar "cilveeku" un tad var sakt domaat, kas piedien dzimumam un kas ne..
Nikoll, Tev tur vispaar nav pat sakara attaisnot.
Patiesaam emocionaali nestabils vecis raud daudz un uzvedas kaa sieviete un tie visbiezaak ir geji.
Un taadus mums tiesam nevajag.. Bet koka gjiimjus arii ne :D kas grib, lai dziivo ar taadiem :D
06.10.2014 20:15 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
Viņš man dod mieru, ar viņu esot es ne par ko citu varu nedomāt, kad es redzu viņa mīlestības pilnās acis es zinu, ka esmu mājās, ka man ir atbalsts, ka man ir blakus cilvēks, kurš darīs visu, lai palīdzētu man... Ar viņu ir tik mierīgi,ērti un labi un neko citu man nevajag :)
06.10.2014 20:25 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Vai jums kaadai ir bijusi iista kriize dziveee (darbs, vai pers. jautaajumi) un viirietis tajaaa briidii ir bijis liidzaas uz visiem 100% ?

Jā, protams. Mīļotais taču ir viens no tuvākajiem cilvēkiem, ja ne pats tuvākais.
06.10.2014 20:35 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
melone_1 - neiesaku no vīrieša gaidīt to, ko var sniegt iejūtīga draudzene.

Mans vīrietis man sniedzu labā nozīmē prognozējamību, stabilitāti, draudzību, rūpes, bet emocionālais atbalsts viņš nav tas labākais. Jo ir egoistisks, nepārāk empātisks. Vienmēr būs man klāt kad man slikti - pateiks uzmundrinošus vārdus(ja gribēs), bet pat tad, kad mierina mani, jūtu, ka viņš par manām problēmām nepārdzīvo. Tas man besī. Besī, ka mamma joprojām ir cilvēks, kurš par mani pārdzīvo visvairāk nevis otra puse :D Bet nu vienīgais vīrietis kurš pamatīgi par mani pārdzīvo ir tētis, varbūt brālis vēl. Bet ne otras puses.
06.10.2014 20:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits