Nespēju noticēt tam ko dzirdu ziņās!!
Kā tas ir iespējams??
Ir tikai viena lieta, ko varu pateikt par cilvēkiem, kuri nebalsoja- CŪKAS vārda tiešākajā nozīmē!!
Mani vienkārši fascinē tādas "zinātājas". Ja kādās situācijās cilvēks runā krieviski (te es nerunāju par aspektu, cik tas ir pareizi/nepareizi), tas nenozīmē, ka latviešu valodu nezina. Ja Tev un kādai citai gribās tā domāt, protams, var, bet nu nevajag sludināt to par absolūtu patiesību. Citādi jau apnīk, goda vārds. Tu esi pieņemusi mutisko/rakstisko latviešu valodas eksāmenu vismaz daļai LV krievvalodīgo, ka tik bravūrīgi vari to apgalvot? Ja nē, tad tikpat tukša mutes virināšana no Tavas puses.
Ja daudzi to tik lieliski zinātu, tad tā nestresotu par krievu skolām. Tādas pabeidz un ir apvainojušies, ka nevar iekļauties sabiedrībā. Tāds bija mans arguments.
es saubos ka krievija taa vienkarsi uzbruktu LV ,jo esam nato sastavaa. Putins nav tik dumjs. Iebruktu Latvijaa, mus aizstaaveetu parejaa eiropa un asv.
pasivini dabutu trukties. Ukrainai cita situaacija,jo vini nav nato dalibvalsts.
Krievija aizstāvēs savus tautiešus Latvijā? Tu joko? Tieši tā pat kā to dara Ukrainā, ne?
Ja gribēs atkārtoti okupēt Latviju tad viņiem būs vienalga - Krievs, Latvietis vai kāds cits. Šaus nost jebkuru.
Es piemēram nesaprotu, ko Krievijai te vajag. Kāds te sit visus krievus, kā ierauga uz ielas. Vai nezinu, ko vēl. Liekas vienkārši debīli izteicieni, ka jāaizsargā krievi, jo šis un tas viņiem te nepatīk. Vienīgais, kas viņiem reāli nepatīk ir tas, ka šeit NAV Krievija. Ja kaut kas nepatīk, var doties uz jebkuru citu valsti un kačāt savas pravas.
Luīze21 mēs jau sapratām Tavu viedokli. Ja kaut ko tik sparīgi aizstāv, sāk rasties pamatotas šaubas, vai pats tam tici. Man ir savs viedoklis un es to nemetos ar putām uz lūpām aizstāvēt, paspējot vēl citus apvainot. Kļūsti diplomātiskāka, tad varbūt Tevi uzklausīs vairāk.