Pavisam nesen esmu pārvākusies uz Imantu, rajonu vēl nav izdevies iepazīt. Konkrētāk - dzīvoju Jūrmalas gatvē. Agrāk skrēju, gribētos atsākt, bet, godīgi sakot, nav ne jausmas, kur Imantā būtu droši skriet vakaros. Man tas viss rajons liekas tik svešs un tajā pat laikā vienāds, ka baidos apmaldīties.
Tās, kuras dīvo Imantā, padalaties, kur jūs skrienat?
Vispār šeit ir daudz vietu, kur skriet vakaros, vienkārši nevajag līst tumšajos, neapgaismotajos rajonos. Pati regulāri skrienu, dzīvoju Imantā jau vairākus gadus.
Vienu laiku skrēju pa veloceliņu vakaros kopā ar draudzeni, bet tāpat bija neomulīgi. Manuprāt, labākā vieta skriešanai tiešām ir Anniņmuižas bulvāris.
No kā Jūs baidaties tajā veloceliņā? Esmu tur staigajusi miljons reižu visos diennakts laikos .
No narkomāniem un to neprognozējamās rīcības.
Vienreiz, kad braucu ar riteni, kādam piedzērušam bomzim apgāzās metāllūžu krava uz celiņa. Sāka psihot, ārdīties par savu neveiklību. Tas viss bija tuvu tam, ka paķertu kādu gabalu un lidinātu pa gaisu, neskatoties, kurā virzienā krīt.
Ja man ir izvēle, neizaicinu likteni un neuzturos no sabiedrības noslēgtās vietās, kur nu vēl viena.
Skrienu pa veloceliņu jau kādus 2 gadus, garie skrējieni ir no Āgenskalna līdz pat jūrai un atpakaļ, sanāk visu veloceliņu izskriet, skrienu viena, nekad neko neesmu manījusi. Tur ir daudz skrējēju, velobraucēju un māmiņu ar ratiem. Ceru, ka nekas arī nemainīsies. Nekad neskrienu ar domu- ak, ka tik kaut kas no krūmiem man virsū neizlec!