Var provēt. :D Jo biežāk to dara, jo smukāk sanāk. :D Un pat ja ne tik ļoti labi sanāk, labs vīrs buču iedos un aiz stūra pārsies, ne acu priekšā, ja būs nepieciešamība. :D
bija vakars ar labāko draudzeni, sacepām picu, izsmējāmies no sirds un izklačojāmies. jūtos super, tikai drusku galva sāp, tas laikam no vakardienas izdzertā šampja. tagad saritinājos uz dīvāna un skatīšos 22 jump street
Teorētiski guļ, bet prakstiski jau kādas 3 nedēļas nevaru nolikt gulēt, un tad vakaros meita ir tā pārgurusi, ka saprotu-vajadzēja tomēr pa dienu kaut mazliet pagulēt. Bet šodien totāls trakums, visu dienu tik skrien, skrien, skrien :D Vēl pirms mirkļa es biju zaudējusi cerības viņu vispār nolikt gulēt, vispār miegs nenāca..
Nja, manam arī šodien kaut kāds trakums uznācis - visu dienu tādā kustībā, nu ne sekundi mierīgs, ka tikai kaut kur uzrāpties, kaut ko sastrādāt, pat paēst nevarēja mierīgi apsēsties :D
Kārtēja sestdiena, kad mājas esmu viena un ēdu visu laiku kā traka. Jau plus 7 kg, bet mana vecmāte par to priecājas :D Tūlīt vēl cepšu vīram šokolādes muffinus :))
Dzeru jau otro Somersby un skandinu uz riņķi pāris dziesmas. :D Tagad gribētos kādam uzrakstīt un izrunāties, bet man tik ļoti nepatīk uzbāzties cilvēkiem..