Esmu tik ļoti pārgurusi, bet jāmācās vēl.. Un rīt atkal jāmācās + jāraksta sasodītais kursa darbs.
Šodien ar skaudību noskatījos uz laimīgajiem cilvēkiem, kas gāja ballēties Vecrīgā :D
Nesen atnācu no darba. Esmu kā kļocka izvēlusies pa dīvānu un plānoju neko nedarīt. Gribu beidzot atpūsties. Droši vien, ap 3.00. naktī pamodīšos tepat uz dīvāna :D
Rīt uz skolu un pēc tam ar draugu uz laukiem. :) Ciemos pie vecākiem. Jau 2 mēneši pagājuši, kopš pēdējo reizi biju ciemos. Esmu ļoti noilgojusies pēc viņiem.
Taisos gulēt, esmu nogurusi. Rīt un parīt, kā jau beztēmā minēju, plānots šopingot, aiziet novēlēt, aiziet uz ballīti, atpūsties, mācīties un strādāt.
Kā jums ar pašsajūtu? Kas mums te ir no slimajiem? :)
Dzeru kokču, atpūšos no garās dienas un drīz došos gulēt. Rīt ciemošanās, parīt piekārtošu droši vien māju un dažādi darbi priekš nākamās nedēļas. Visam pa vidu jābauda rudens saulīti. :)
Esmu laimīga, ka rīt nebūs jāceļas un varēšu gulēēēēēt! :D Šovakar pa mājām, nesen izcepu gardu rausīti, palutināju sevi un mīļos. Tagad atkal ikvakara sarakste ar pielūdzēju, kurš neatrodas Latvijā ;/ Decembrī brauks ciemos, bet vēl ilgi jāgaida, ah
es dzeu beershake hei meitenes kada zina kaa cinities ar mitrnem? man vannasistabaa vakar saaka skraidit garak nebiju ieverojusi..viena kaa vel nesen paskereeja..fuj.
Šodien bijām Tērvetē, riktīgi izstaigājāmies! Atbraucām mājās, vīrs saēdās pelmeņus un parubījās (kaut kad ap 18tiem)!!! Laikam jau gulēs līdz rītam! Tā ka es te vienītī- fonā iet seks un lielpilsēta un tiko izdomāju, ka jānovaksē bikini:D
Jātaisās gulēt, jo rīt uz augstskolu. Mēnesis tik pagājis, bet man jau apnikusi tā bezjēdzīgā darbu rakstīšana...
Vairs nekad nebīdīšu mēbeles, kad neviena nav klāt. Sastiepu muguru, un ne tikai, un laimīga varu sēdēt un raudāt..
Eh, kā es gribētu, lai kāds man nodzied serenādi.:D http://www.youtube.com/watch?v=Y0U12sjwseU