Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Laša steika pagatavošana

 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Kā labāk un garšīgāk pagatavot laša steiku multivārāmajā katlā?
Diemžēl šeit savādāk pagatavot nevaru. LV gatavoju folijā un cepeškrāsnī.
03.10.2014 13:21 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Tajā katlā var konfitēt ?
03.10.2014 13:23 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Džeimijs Olivers uz laša steikiem ber sastāvu no melnās (vai zaļās? :D ) tējas maisiņiem, sasāla un tad gatavo. Domāju,ka varētu būt garšīgi.
03.10.2014 13:28 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
es nemaz nezinu, kas ir konfitēt
03.10.2014 13:31 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
vabolēn, mums ar vīru patīk uzsildīt eļļu ar garšvielām līdz 60 grādiem un paturēt tur laša steikus 10 minūtes, tad izņemt un ēst (čakars, ka temperatūru jānotur konstantu). Lasis sanāk ļoti maigs un viscaur garšīgs, uzņēmis sevī garšvielas. Tāpat taukos/eļļā gatavojam arī vistu, piemēram. Nezinu, vai multivāres katlā ko tādu var, man pašai tāda brīnuma mājās nav.
03.10.2014 13:35 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
man nav plīts šeit, ir tikai šis brīnums, no abām pusēm saliku ar garšvielām, pāri citrona sulu. Es nezinu, kā viņam regulēt to temperatūru.


Kādu garšīgu mērcīti varat ieteikt? Un salātus? Rīsi gatavi.
03.10.2014 13:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!