Ietekmējos no Persephon . . Tev ir savs dzīvoklis vai īrē? Ja savs, kā tiki pie tā - pati krāji naudu/kopā ar draugu veidoji uzkrājumu vai ievācies pie drauga, kuram savs dzīvoklis?
Ir savs dzīvokli pierīgā, savā vecumā, protams, pati nenopirktu - dāvana no vecākiem :) Bet pati nedzīvoju, izīrēju, dzīvoju vecvecāku privātmājā, kuru uzturu un par kuru rūpējos, diezgan pati ieguldu :)
Pasreiz veel iireeju, bet cerams, ka peedeejos paaris meenesus. Ar draugu sakraajaam pirmajai iemaksai prieks maajas un paslaik viss biidaas un notiek, lai to ieguutu savaa iipasumaa, njemot krediitu. Nespeeju vien sagaidiit, kad beidzot man buus sava vietinja!! :)
Savs. Dāvana 21 gada jubilejā no vecākiem un brāļa. Pati nevarētu atļauties. Tagad ar vīru cenšamies atlikt un iekrāt, lai pēc pāris gadiem iegādātos vēl vienu - lielāku.
Pašai savs. Agrāk dzīvoju ar mammu un šajā bija īrnieki. Tad tie aizbrauca uz ārzemēm un nolēmām te uztaisīt remontu un es varēju pārvākties. Nu jau šis dzīvoklis ir mana ģimenes ligzdiņa ar vīru un bērnu.
Tagad ar vīru cenšamies atlikt un iekrāt, lai pēc pāris gadiem iegādātos vēl vienu - lielāku.
Jā, mēs tieši tāpat, jo divās istabās pa šauru paliek :D Mums vēl mazā čiepa. Ļoti vēlos trīsistabu dzīvokli kādā jaunā projektā, vai nelieku privātmāju. (l)
CariDee, pēc drusku vairāk kā mēneša arī mēs būsim trīs. Tāpēc arī jau laicīgi jādomā par plašāku mitekli. It sevišķi, ja patreiz šķiet, ka jau pēc kādiem gadiem 3-4 gribēšu otru bērnu. Mājai gan es vēl neesmu nobriedusi. Vīrs jau arī saka, jāņem māja. Bet nē, es neesmu gatava vākt māju un vēl rūpēties par puķdobēm un pagalma skaistumu (man mājai noteikti būs krāšņs dārzs).
tapee, ka Te vairaak bija uzsveerts par to, vai ir pashai savs :) Bet man pashai savs nav, bet ir draugs kam ir, un uz doto mirkli shada situaacija apmierina :P :D
Vai tad ar 1000eiro algu uz ķepas kredītu nedod :D Tas tak vienalga vai Rīgā 400euro maksā saimniekam, jeb bankai un pēc 30 gadiem būs tavs īpašums :D Ko uzdāvināt bērniem :D un pašiem pārvākties uz pansionātu :D