Man kontā miljons dažādu saldumu, fonā skatos Mistresess))
Pēc tam janobeidz lasīt F.Sagāna-pagaidām pietiks, savādāk draud vēl paņemt kko no pārlieku (manuprāt) relaksēti vaļīgajiem viņu uzskatiem..:D bet nu katrā ziņā..fr.lit.ir spilgts nācijas mentalitātes paraugs..
Skatos šovu, varētu sapīt matus, lai rīt esmu čirka, bet nav īsti iekšās...
Un vispār besī, ka viena telefonsaruna var apbēdināt. :(
Eh, cūcība!
Laikam jāsalabo daži skolēnu darbi...Jūtu, ka vakars ievilksies...atkal....
Mēģinu saņemties skolai uztaisīt/pabeigt darbu, bet visu laiku novirzos (jo ilgāk novirzos, jo mazāk šonakt sanāks pagulēt); nesaprotu, kāpēc tajos skolas laikos vienmēr viss cits kļūst pēkšņi tik interesants un izpētes vērts, tā bija gan bakalaurā, gan tagad maģistrā. :)
Ar tējas krūzi rokās.. Jūtu, ka nebūs labi. Tā ir, kad jāskrien uz autobusu ar mitriem matiem. Labi, ka rīt nekur nav jādodas, varēšu mierīgi pa majām veseļoties.
Bet tā vispār nevaru saprast kāds man noskaņojums. It kā ir labi, no otras puses, ja tā padomā par dažām lietām, nemaz tik labi nav. Ehh, labāk sev nebojāt noskaņojumu. Viss forši un jauki! :) Turklāt man prieks, ka nākamnedēļ ir oktobris. :)
Izkarsējos vannā, domāju vai iet uztaisīt tēju :) Fonā iet ''Es mīlu Tevi, Latvija'' un pēc tam jau lasīšu grāmatu un došos gulēt, jo rīt paredzēts eksāmens jau no paša rīta :)
Ar draugu sapirkām našķus un šampi, nedaudz pasvinam, jo rītvakar 2 gadi kopš datuma, kad oficiāli sākām sevi definēt kā pāri, taču rīt diemžēl kopā nesanāks būt, tāpēc šovakar tas viss :D
Kopumā tīri izdevies vakars, nemaz negribas darba nedēļu, kas tūlīt atkal sāksies :/
Mēģinu saņemties skolai uztaisīt/pabeigt darbu, bet visu laiku novirzos (jo ilgāk novirzos, jo mazāk šonakt sanāks pagulēt); nesaprotu, kāpēc tajos skolas laikos vienmēr viss cits kļūst pēkšņi tik interesants un izpētes vērts
Man ir tas pats... Ja nebūtu šīs problēmas, varētu saņemt izcilas atzīmes un gāzt kalnus, bet nē, cosmo, facebook, twitter, youtube, un vēlu vakarā attopos, ka neko īsti neesmu izdarījusi. :D
Starp citu, gribas pilnībā apgāzt apgalvojumu, ka UK pārtika ir dārgāka kā LV. Ne tuvu tam! Drīzāk pat lētāka. Plus, mantas šeit ir 2x lētākas, tas nu tā ir :)
nesen atnaacu no treninja,paedu vieglas vakarinjas un tagad sasmereshu muti ar gelu,man sametushas aukstumpumpas :( un doshos gulet!esmu sodien sagurusi,dienaa pat atsledzos uz 2h un kad pamodos,steidzos atrak no majas laukaa uz zaali lai aizdziitu nogurumu :)