Kā noturēt vīriesu interesi par mani

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Sveikas meitenes, iepazinos ar savu puisi pirms vasaras. Vasarā jutu, ka viņam ir ļoti liela interese par mani, bieži vien ņēma mani līdzi ar saviem draugiem kkur pasēdēt,dienā varēja kaut desmit reižu uzzvanīt un apjautāties kā iet, bet tgd, pēc 4 mēnešiem tas viss ir noplacis, viņš ir palicis vēsāks, tgd abiem ir palicis daudz mazāk brīvā laika, ko pavadīt kopā, jo abiem ir gan skola, gan darbs.
Es gribu atpakaļ viņa uzmanību. Kā man to noturēt? Ir man viena ideja, bet vispirms vēlētos uzklausīt jūsu padomus :)

Jauku šo atlikušos svētdienu :)
28.09.2014 12:19 |

Reitings 557
Reģ: 02.03.2010
Dalja taisniibas Teletubijam ir :D
28.09.2014 16:39 |

Reitings 14
Reģ: 28.09.2014
Nu kāp[ēc jauzdod tik dīvaini jautājumi. Pēc tada uzreiz noplok interese.

Nu nezinu, man kā vīrietim drīzāk noplaktu interese tad, ja es 10 reizes dienā zvanītu un redzētu, ka no tā ne silts, ne auksts...
Bija man vienreiz tāda, es arī rakstīju un zvanīju šai un viņa bija baigi entuziastiska un mīļa un draudzīga, bet no viņas puses nebija gandrīz nekādas iniciatīvas. Mednieka instinkts vai nē, bet man vnk patiešām apnika, jo neiešu es skriet pakaļ cilvēkam, kas redzami neizrāda nekādu interesi no savas puses, tikai tad, kad es kaut ko ierosinu. Atradu citu meiteni un tad pēc brīža īsziņa ''kāpēc tu tā un šitā, tu man ļoti daudz nozīmē bla bla bla''. Atvaino mani, bet kur tu biji?

Var jau būt, ka citiem ir savādāk, bet es neesmu pusaudzis, bet gan vīrietis. Man naf** nav laika spēlētēm- ja tu man patīc, tad es tā arī pasaku. Un ja pretī es dabūju ''nu varbūt jā, bet varbūt nē, kas zin un kas nezin'', tad nu sorry. Es netaisos tērēt laiku cilvēkiem, kas nezin ko viņi grib. 100 reizes labāk, ja tu mani atšuj uzreiz, nekā čalo ar mani līdz naktij un tāpat nākamajā dienā nav skaidrs ko tu gribi un ko ne.

Tas ''tādā gadījumā tu izskaties kā griboša'' u.t.t. ir pilnīgs bulšits, kas var būt aktuāls tīņiem. Par sevi pārliecināts cilvēks nebaudīsies paust savas jūtas un pateikt to domā, kaut arī viņu atraida. Jā, tas ir sāpīgi, bet tas ir labāk kā sev un otram cilvēkam mēnešiem čakarēt smadzenes ar ''būs vai nebūs'' jautājumiem...
28.09.2014 18:17 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kādi 10 zvani dienā? Bērns ko tu tur samurgoji. Onkuļi un tantes labi zin kad grib viens otru, un katru dienu attiecibas neskaidro:D :D :D
28.09.2014 18:27 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
28.09.2014 18:28 |

Reitings 14
Reģ: 28.09.2014
http://cosmo.lv/profils/Cietsmaidis/ Aaa trollis.

Trollis vai netrollis, bet tā ir. Ja vīrietim ir interese, tad to nemainīs tas vai tu zvanīsi un pateiksi, ka tev viņš patīk vai nē. Ja vīrietim nav interese- tas pats. Vnk visiem mums ir bail no tā kā mēs izskatīsimies citu priekšā un kas būs, ja tā un kas būs, ja šitā. A nekas nebūs. Tikai iespējams, ka ja mēs zīlēsim kafijas biezumos par to vai kāds mums patīk, vai nē, bet paši neko neteiksim, tad otram cilvēkam tiešām apniks arī kaut kādus signālus gaidīt.

Es tai meitenei sen jau pateicu, ka viņa man interesē. Viņa atbildēja kaut ko tipa ''varbūt jā, varbūt nē''. Es kādu laiku vēl ko mēģināju, pēc tam apnika, satiku citu... Es visas tās ar kurām nekas nesanāca joprojām atceros un kas zin kā lietas iegrozītos, ja gan es dažreiz būtu vairāk runājis, gan kāda no tām meitenēm. Tā vietā, lai vienkārši zīlētu kaut ko, vai ir tā vai šitā.
28.09.2014 18:39 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Jums tiešām liekās, ka uzmanības izrādšāna no sievietes puses ir tik ļoti postoša attiecībām? Varbūt tā arī ir, bet pārsvarā tas ir vīrietis, kas nakts vidū ar puķītēm skrien, bet sieviete pie sevis tik iezviedz, domādama, kas pa alni. Vīrieši neuztver sievietes uzmanību tik nicinoši, cik jums pašām liekās.
28.09.2014 19:04 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Savstarpējā uzticēšanās,
Kā to panākt?
1. Aizmirsti, ka iemīlējies vīrietis visu laiku kā uzticīgs suns sēdēs tev blakus, raudzīsies mīlestības pilnām, dievinošām acīm, nēsās uz rokām un katru dienu dāvās ziedus. Vīrietim ir tiesības būt nogurušam, satrauktam vai bažīgam dažādu iemeslu dēļ.

2. Neapvainojies, ja viņš nevēlas darīt ko tādu, kas ietilpst tavos personiskajos plānos. Tev nav jāveido viņa dienas kārtība.

.....
http://www.astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/12/
08.10.2014 19:33 |

Reitings 134
Kāpēc vīrieši pamet sievietes ?
Sieviete palikusi neinteresanta.
Raksturu nesaderība.
Nesavaldīga sieviete .
Sieviete pagātnē dzīvojusi visai izklaidīgu dzīvesveidu .
Sieviete, kas vīrietim nemitīgi “gāž virsū” problēmu gūzmu .
Sieviete pārstājusi rūpēties par savu ārieni .
Sieviete vīrieti izmanto tikai kā naudas maku .
Sieviete, kas pārlieku atklāti norāda uz vēlmi apprecēties .
Sieviete bijusi neuzticīga .
Sieviete sākusi pelnīt vairāk nekā viņas mīļotais .
http://www.astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/12/
08.10.2014 19:34 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Trollis vai ne trollis, bet šajā diskusijā Cietsmaidis un armands ir pateikuši izcili trāpīgi vīriešu kopīgo viedokli. Piekrītu par visiem 100%.
08.10.2014 19:46 |

Reitings 134
Trīs sieviešu kļūdas attieksmē pret vīrieti:

Neviena sieviete nevēlās.lai veidojot attiecības ar vīrieti, tās izjuktu.

Galvenās kļūdas, domāšāna ir ,ka sieviete grib uzlikt visu atbildību vīrietim.Meklē aizsardzību, materiālo nodrošinājumu,....lai gan pati var visu.
1.Pirmā kļūda-cerības ,
Sieviete gaida, ka vīrietis būs tāds ,kā viņa ir iedomājusies-bet tās ir tikai viņas fantāzijas,ilūzijas.Vīrietis ir reāls cilvēks,viņš nevar atbilst sievietes fantāzijai,..tāpēc ,ka viņa tā grib....galīgs sviests;pēc tam japārdzīvo ka viņas draugs ,nav tāds kādu iztēlojusies pati.

Ja Jūs kaut ko gaidāt no vīrieša -esiet gatava uz sliktu rezultātu.Vainīga būsiet pati,jo nevēlaties ieraudzīt patiesību.Daudzās lietās Jūsu cerības viņš nemaz netaisās piepildīt.

2. Otrā kļūda-atkarība no vīrieša:
Atkarība rodās tad,kad Jūs meklējat ne tikai mīļoto vīrieti ,,bet arī,to ,kurš materiāli Jūs nodrošinās.
Rezultātā sieviete kļūst par vīrieša verdzeni,kalponi.rotaļlietu...kuru var izmantot un nomainīt.
Lai radītu reālas attiecības,Jums ir jabūt neatkarīgai,līdzvērtīgai.Tam jābūt jau pirms attiecību veidošanas,iepazīšanās.
To sievietes pilnībā ignorē,...bailes, milzīgi kompleksi.

3.Manipulācija.
Lai kaut ko saņemtu no vīrieša ,sieviete sāk manipulēt ar viņu.Sāk pavēlēt ,kā māte,,dusmoties, scēnas,strīdi par to kādam ir jābūt vīrietīm ,līdz ar to vīrietim ir jākļūst par mātes 'dēliņu'...beidzot viņs sāk uzvesties kā dēliņš.
Atcerēsimies ,ka Jums blakus atrodās nobriedis vīrietis, lai attiecības būtu harmoniskas,Jums ir jābūt sievietei.Pirmie divi punkti norāda uz to ka Jūs esat 'maza meitenīte' ,kurai ir vajadzīgs 'tētis'.
Tresais -norāda uz to ,ka mātei ir vajadzīgs 'dēliņš'.
Tās ir slimas attiecības,jo agri vai vēlu vīrietim apniks būt par ' tēti', 'dēliņu'sievietei.Vīrietim ir vajadzīga sieviete,nevis māte vai meitenīte.
Tikai tā un nevis savādāk.
http://www.astral-temple.com
10.10.2014 10:21 |

Reitings 134
7 posmi ceļā uz mīlestību.
Mēs paši izdarām izvēli,bet lai pilnīgāk sajustu īstu mīlestību ģimenē, ir jāiepazīst vienam otrs, jāsadraudzējās, tad jāiemīlējās.Daudzi jauc šos posmus, par mīlestību sauc pirmo-konfekšu,ziedu buķešu periodu.Kad paiet laiks , tad nokrīt rozā brilles, un parādās problēmas, cits jau domā, ka mīlestība ir beigusies.
Ja Jūs esat secinājusi,ka Jūsu attiecībās mīlestība ir beigusies-esat droši, mīlestība nemaz nav sākusies.Īsta mīlestība atnāk vēlāk..
1. Konfekšu, ziedu,šampanieša periods.
2. Piesātināšanās periods.
3. Novēršanās periods.
4Paciešanas periods.
5. Cieņas un pienākuma periods.
6. Draudzības periods.
7. Beidzot īstas mīlestības periods
http://www.astral-temple.com/
10.10.2014 10:38 |

Reitings 134
7 posmi ceļā uz mīlestību.
1. Konfekšu-ziedu –šampanieša periods ilgst ap 18 mēnešu.Tas saistās ar vīrišķo un sievišķo hormonu izstrādāšanos,iemīloties, kad pasaule liekās spilgtāka ,kad esi iepazinies ar nākamo partneri.Sajūtas līdzinās kā narkotiku iedarbība.Šai periodā nevar pieņemt liktenīgus lēmumus.
2. Piesātināšanās periods.Šai, periodā Jūs sākat skaidri saprast , kas notiek ar attiecībām,jūtas pierimst,Jūs pamazām sākat pierast viens pie otra.Jūsu uzvedībā iestājas pārmaiņas-sākat uzvesties brīvāk un dabiskāk.
3. Novēršanās periods.Šo posmu nevar izlaist,tas iestājās pie jebkurām attiecībām.Strīdi,negatīvo īpašību konstatēšana, un sākat domāt , ka vienīga izeja ir –izšķirties, bet izšķiroties Jūs atkal nonāksiet konfekšu-ziedu periodā.
4. Paciešanas periods.Šai posmā abi partneri iegūst pieredzi un gudrību.Strīdiem vairs nav nozīmes,jo ir jāturpina attiecības.Ir jaiemācās paciest vienam otru.
5. Cieņas un pienākuma periods.Šis ir pirmais īstas mīlestības etaps,jo līdz šim īsta mīlestība nemaz nav bijusi.Partneri sāk pieņemt un saprast savus pienakumus, nevis ko ir parādā otrs partneris , bet ko es varu dot otram.
6. Draudzības periods.Draudzības periodā abi partneri kļūst tuvi viens otram, viņi uzticās viens otram.Tāpēc draudzības posms paver ceļu uz īstu mīlestību.
7. Beidzot īstas mīlestības periods.Pie īstas mīlestības cilvēki nonāk ar gadiem ejot cauri sarežģītām dzīves situācijām,problēmām.Īsta mīlestība nenokrīt no gaisa.Uz īstu mīlestību cilvēki nobriest atsakoties no sava egoisma un priekštatiem,ilūzijām.

http://www.astral-temple.com/
10.10.2014 11:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!