Mana atbilde varētu būt krasi atšķirīga, ja vairāk zinātu par pašu jautājumu, respektīvi, vai vērtējam rajonu īslaicīgai dzīvošanai, vai tiešām, lai veidotu ģimenes ligzdiņu.
Es gan vairāk par Maskačku varu, ko teikt. Nu teiksim - ar ko salīdzina, ja ar Mežaparku, Pierīgu, Kluso Centru un bonusā pārvietošanās risinās sabiedriskajā transportā, šo īpašu vēlos izcelt, nu tad šausmīgi. 15. trolejbusā un tramvajā tu vienkārši jūties kā kaut kādā paralēlā realitātē.
Taču, ja līdzina ar Imantu, Purvciemu, Pļavniekiem, Zolitūdi, Bolderāju - nē, es noteikti neteiktu, ka ir liela starpība. Diemžēl kontingentam ir vienojošas iezīmes, tāpat vērtējot no estētiskās puses - ēkas ir tādas, kādas ir. Ir gan jauni projekti, gan PSRS laika.
Nē, Ķengaragā nebūs tik skaisti un mierīgi kā Salienā, pavisam noteikti. Tomēr nav arī tik traģiski kā tas šķiet no pirmā acu uzmetiena. Neskatoties uz sociālo slāni, kas izvēles sab.tr. nr. 15 un 7, tas tomēr ir plus, ka transports nāk ik pa 5min, ja skatās no šāda punkta, noklūšana līdz centram būs iespējama, negaidot ilgstoši pieturā.
Pa naktīm staigāt es nerekomendētu arī centrā.