VIT@-ļoti patika viņas priekšnesums-10++++ (ļoti palika atmiņā arī viņas audition uzstāšanās ar A change is gonna come- mani jau dziesmas izvēle vien iespaidoja :))
Par Macy un Erikah, arī,protams-10:D Madasahatter-10! Marigold-laikam 9
Man būs šis (konkrēta daļa no latīņamerikāņu mūzikas ir arī mana liela kaislība, bet tur es nemaz neceru atrast domubiedrus:D)
Krikstiine, jā, pozitīvi-9:) misrix-7, man kaut kā patreizējā Sia so so, vecā-lūk tas bija kaut kas šizolabs un interesants!:D
Lai gan rītdiena vēl priekšā, bet man jau ir ieslēdzies piektdienisks noskaņojums un, gatavojoties rendez-vous, mikrofona vietā ir fēns un kājas pa gaisu!:D Kurš pievienojas?!:D:-) https://www.youtube.com/watch?v=rClUOdS5Zyw
Jackie, man šitās parasti tā - so, so, bet šai lai iet 8. :-D Tu par to randiņu rakstīji..a, man..kā es atvēru to linku, meitene viena sāk runāt un stāstīt, ka viņai 16 gadi lalala..es jau domāju, kas tad tā par randiņu dziesmu..a, tur vienk reklāma ne pa tēmai (vai tieši pa tēmai).:-D:-D
ņam ņam, oo, neslikti-10, bet nu jā, tas ir tiešām tād ļooti pēc randiņa:-Dapskatījos, viņiem viss tāds interesants:) imperium, arī-10
izlaižu gājienu..:-D
Secināju, ka man ar Jackie ļoooti sakrīt muzikālā gaume (l) Varbūt vari ieteikt vēl kādu "jautro, dejojamo" dziesmu no 80.-90. gadiem? :)
Annie Lennox - Walking on Broken Glass man jau uz repeat skan kārtējo reizi :-D
Jackie, paldies, būtu ideāli! (l) Pasniedzu deju nodarbības, un tādi 80., 90. gadu hiti ienes tādu svaigumu zālē, un meitenēm smaids līdz ausīm :-D Diemžēl pati nezinu tiem lielajiem hitiem izpildītājus un nosaukumus, zinu tikai pašas dziesmas :)