Pat nezinu īsti kur lai sāk, man ir problemātiska sejas āda, tāpēc uz sejas reizem sametas daudz sarkanas pumpas un es izskatos šausmīgi, esmu visādi mēģinājusi šo problēmu atrisināt tomēr es to nevaru izdarīt, viņas kā ir tā ir. Kad paskatos uz sevi spogulī jūtos vienkārši neglīta un viss, citām draudzenēm ir puiši, pat uz ielas paskatoties tik daudzam meitnem ir puiši, bet man tāds vispār nav bijis :(
Esmu tik ļoti sapņojusi, par savām pirmajām attiecībām un to ka man varētu būt arī savs puisis, bet dēl manas šausmīgās seja esmu viena, es tik ļoti vēlētos sev draugu, bet džeki viekārši uz mani neskatās, jo apkārt ir tik daudz skaistu meiteņu ar skaitām sejām :(
Man jau liekas ka es ģērbjos smuku, sportoju man ir laba figūra, tikai tā seja :(
Man 23 gados vispār nav bijušas nekādas attiecības, pat skolas laikā visi džeki bēga vai gandrīz no manis, vai es vienkārši neeksistēju, jo apkārt bija tik daudz citu skaistu meiteņu.
Jūtos pilnīgi vientuļa, neglīta un nekam nevajadzīga :(
Kamēr citas stāsta par saviem tagadējiem bijušiem puišiem, randiņiem, tikmēr es neko no tā neesmu pieredzējusi... :(