Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Istaba.

 
Reitings 163
Reģ: 21.08.2012
Tad nu beidzot esam nolēmuši pārvākties uz lielāku mājokli. Tagadējais 2istabnieks mums abiem ir perfekts,bet ciemiņiem diemžēl nakšņošana sanāk uz viesistabas dīvāna vai piepūšamā matrača.

Pagaidām laikam paliksim pie 2 istabas + viesistaba,kas mums būtu optimālākais variants,bet... Kopš šīs runas sākās,pusgadu atpakaļ apmēram,man galvā iesēdās doma par perfekto mājokli. Sāku interesēties par interjera dizainiem utt,dzima domas, un sapratu,ka tiksim pie mājokļa,tad to vienu istabu gribu klasisko guest room,tad jauku,uzfrišinātu,kaut ko uz elegantas viesnīcas pusi. Bet...atkal bet...

Tāpat mums runas ir par ģimenes pieaugumu,ne momentā,varbūūūt tikai nākamgad, varbūt pēc gadiem diviem. Katrā ziņā tuvākajā nākotnē Un tad nu man radās dilemma - a varbūt to istabu atstāt kā ir un kad pienāks laiks iekārtot par bērnistabu?! Bet tad viņa nenosakāmu laiku stāvēs tukša,vai sliktākajā scenārijā kā mantu un krāmu glabātuve.

Šī pat nav problēma,bet vnk nevaru izdomāt,ko lai dara. :D Man jau ir noskatīti naktsskapīši utml lietas. Ir vīzija par kopēju izskatu,bet ja nu pēc laika visi mani skapīši un pārējās figņas jāmet laukā un jāpērk pārtinamie galdiņi?

Ko jūs darītu? :D
26.09.2014 13:19 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Dārgi maksās, bet tad uzreiz labāk pirkt ar vel vienu istabu klāt kas pagaidām būtu kā noliktava, bet nākotnē varētu pārtapt par bērnu istabu.
26.09.2014 13:22 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Var jau remontdarbiņus veikt tāpat. Naujau tapēc, ka kumode būs nopirkta, tur vairs bērnistabu nevarēs iekārtot. Varbūt nevajag baigi aizrauties, bet kapēc gan tādu nelielu remontu neuztaisīt? Sienas neitrālas, atstāt daudz ''brīvās telpas'', lai nav pārbāzts... Un kāda tad jums jēga ņemt lielāku dzīvoli, ja tā telpa tāpat būs noliktava un līdz ar to ciemiņiem atkal būs jāštuko, kur nakšņot?
Ja ienākumi atļauj - uz priekšu.

Un, lai gan man nav vēl bērnu,nesaprotu, vai tad viņiem tik nenormāli daudz ko vajag? Ne taču. Gultiņa, pārtinamais, ratiem vieta, vanniņa utt. Nu nav tur nemaz tik daudz lietas, ko mazam bebim vajag, kad sāks augt, tad arī parādīsies vēl visādas vajadzības. Kad būs bebis pieteicies, tad arī lēnām varēs sākt pielāgot viņa vajadzībām. :)
26.09.2014 13:29 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Jādzīvo šodienai! Veido tā, kā biji iedomājusies, tad radīs prieku šodienai. Kad pieteiksies mazais, sapratīsi, ka nu ir laiks pārveidot par bērnu istabu!
Nav vērts likt istabai "gaidīt" līdz tā tiks lietota normāli, nevis kā krāmu noliktava. :) Jāveido laba aura istabā, un to nevar izdarīt krājot tajā krāmus, bet gan veidojot kā kko skaistu, lietojamu. Lai ir par ko priecāties :)
26.09.2014 13:29 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
taisi viesistabu. jo padomā - par bērniņu domāsiet VARBŪT nākamgad (reāli nevar zināt), tad kamēr paliksi stāvoklī (arī nevar zināt), plus ne velti daba ir devusi veselus 9 mēnešus grūtniecības laika, lai paspētu iekārtot bērniņam sadzīvi. vēl zīdainim ir vienalga, kādā stilā ir iekārtota istaba.
tātad vismaz pāris gadus varēsiet paturēt to viesistabas remontu. protams, nav vērts viesistabā ieguldīt milzīgas summas kaut vai tāpēc, ka tā nebūs jūsu dzīves telpa, bet tikai viesistaba.
26.09.2014 13:41 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Ja ir lieka nauda, tad jau var viesistabu taisīt, tāpat bērni parasti līdz gadam vismaz guļ gultiņā, kas blakus vecākiem.

Personīgi man tagad ir lieka istaba, kas ir kā mantu glabātuve, kas būs mana un drauga guļamistaba, jo tagad guļam kopā ar mazo it kā paredzētajā bērna istabā. Mani tukšā istaba netraucē, tur lieku mantas, kuras vēl nav ko likt, jo nesen pārvācāmies un vēl visu apdzīvojam. Viesiem vieta atvēlēta dzīvojamā istabā, pārvācāmies vairāk bērna un lielākas telpas dēļ, nevis viesu dēļ. :)
26.09.2014 13:50 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Taisi viesistabu.
Kad ar vīru ievācāmies pašreizējā dzīvoklī, nolēmām, ka viena būs mums guļamistaba, viena dzīvojamā istaba un viena, pati mazākā, viesistaba. Protams, uzreiz neiekārtojām kā viesistabu, saradās daudz mantu, kuras kaut kādā mistiskā veidā visas atrada sev vietu tieši tajā viesistabā.

Rezultāts ir tāds, ka pagājuši vairāki gadi, kopš esam šajā dzīvoklī, un nekādas viesistabas mums nav, ir tikai noliktava un, kad pie mums kāds paliek, jāizgulda tas cilvēks ir dzīvojamā istabā, jo tajā viesistabā vienkārši fiziski nav vietas.

Tāpēc no sirds iesaku izveidot brīvajā istabā to viesistabu pirms tā pati no sevis pārvēršas par noliktavu. Kad būs bērns, pārveidosiet, tas beigās izrādīsies pat vienkāršāk.
26.09.2014 13:55 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Kāda jēga pārvākties, ja tā liekā telpa tāpat stāvēs tukša? Iekārto neitrāli iekārtotu viesistabu, kuru vajadzīgajā brīdī varēs tranformēt bērnistabā.
26.09.2014 14:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits