Tad nu beidzot esam nolēmuši pārvākties uz lielāku mājokli. Tagadējais 2istabnieks mums abiem ir perfekts,bet ciemiņiem diemžēl nakšņošana sanāk uz viesistabas dīvāna vai piepūšamā matrača.
Pagaidām laikam paliksim pie 2 istabas + viesistaba,kas mums būtu optimālākais variants,bet... Kopš šīs runas sākās,pusgadu atpakaļ apmēram,man galvā iesēdās doma par perfekto mājokli. Sāku interesēties par interjera dizainiem utt,dzima domas, un sapratu,ka tiksim pie mājokļa,tad to vienu istabu gribu klasisko guest room,tad jauku,uzfrišinātu,kaut ko uz elegantas viesnīcas pusi. Bet...atkal bet...
Tāpat mums runas ir par ģimenes pieaugumu,ne momentā,varbūūūt tikai nākamgad, varbūt pēc gadiem diviem. Katrā ziņā tuvākajā nākotnē Un tad nu man radās dilemma - a varbūt to istabu atstāt kā ir un kad pienāks laiks iekārtot par bērnistabu?! Bet tad viņa nenosakāmu laiku stāvēs tukša,vai sliktākajā scenārijā kā mantu un krāmu glabātuve.
Šī pat nav problēma,bet vnk nevaru izdomāt,ko lai dara. :D Man jau ir noskatīti naktsskapīši utml lietas. Ir vīzija par kopēju izskatu,bet ja nu pēc laika visi mani skapīši un pārējās figņas jāmet laukā un jāpērk pārtinamie galdiņi?
Ko jūs darītu? :D