Dukāna diēta

Reitings 13
Reģ: 11.08.2014
Seikas!

Nezinu kā pareizi Dukāna vai Dikēna diēta.

Kāda varbūt mani nosodīs par to,ka es to gribu mēģināt - bet es vēlos pamēģināt. Tāpēc ceru,ka atsauksies kāda,kas to ievēro un kādi ir rezultāti! īsti vēl nesaprotu ko un kā pareizi jādara, kaut gan lasīju te - http://calis.delfi.lv/forums/tema/18193081-dukana-dieta/

Lasīju citu rezultātus,un teikšu, ka izklausās labi, protams, visu pamatā ir sava apņemšanās :)
25.09.2014 20:55 |

Reitings 287
Reģ: 20.10.2010
3 mēnešos nometu 12 kg. Palikuši vēl kādi 20kg ko mest. šobrīd gan man tāda neliela pauzīte protams, neēdu visu pēc kārtas,lai svars nenāk atpakaļ, bet tūlīt saņemšos un turpināšu atkal.
Un nemaz nebija grūti atteikties no ierastās ēšanas rutīnas.
Personīgi man 3šā diena bija vis grūtākā, jo man vnk nelīda vairs iekšā tas biezpiens :) Bet pēc tam jau vis aizgāja kā pa sviestu.
Galvenais, ja apēd kaut ko-ko nedrīks ēst nākamajā dienā ieturi balto dienu(olbaltumu) tad svars nenāks klāt. :)
ĀĀ un nopērc caurejas zāles, personīgi man uzbrukuma fāzē noderēja. :D
25.09.2014 23:46 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Manuprāt, veselīga ēšana nemaz nav vieglāka, jo tāpat jāsmadzeņo visu laiku, ko drīkst un ko nē. Tāpat vesela rinda produktu jāaizmirst(un es nerunāju tikai par čipšiem vai tādām lietām, bet arī par jogurtiem, izņemot bezpiedevu žļurgu, augļiem, kas esot par daudz cukuraini, maizi utt), jo kur tikai skaties - viss ir neveselīgs, taukains, pilns kalorijām un visādi citādi ļauns.

Tu esi kartejais stereotipu upuris. Pastasti kas tada dieta ir vieglaks? Tas ir mokas ne tikai kermenim, bet ari smadzenem.

Veseligai esanai, neaizejot galejibas, pietiek ar balto miltu produktu izslegsanu, saldumu ierobezosanu, vairak darzenju, liesaku galju(vista, titars, trusis), vairak graudaugu. Neviens nesaka, ka jaed udenjainas putras un pliks dabigais jogurts. Viss ir elementaras pamatietas. Tas ir gruti? Nu piedodiet, tad badojaties talak.
Es esmu iemacijusies, lidz ar to zinu, ka citas ari to var jo neesmu labaka pavaare, gardas veseligas lietas, viss ir garsvielaas, zalumos utml. Un es nemaz netaisos pilniba izsleg sals un citu garsvielu lietosanu. Es gadiem ieveroju dietas, efekts islaicigs visam. Ne velti gadiem bija problemas. Tagad edu ka jua mineju, eju uz zali 3 x nedelaa un esmu nokritusies svara no sava max kurs r 73 kg uz 64 kg sobrid. Pirms tam max ko nometu bija 3, vaaarbut 4 kg, bet ne jau taukus zaudeju.
26.09.2014 00:44 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Kad sabiedriba beidzot sapratis ka est sabaalnseti pareizi un veseligi nebut nenozime pilniba atteikties no virknes produktu.. est var butiba VISU .. tiaki jazin CIK un KAD konklreto produktu velams est....
Aptaukoties var pat edot neadekvati daudz nevainigus riisus .. un tyikpat labi notievet var katru dienu zinama daudzuma apedot kadu saldumu.... taspats koko jau teica D.V.
26.09.2014 10:44 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Mana mamma šo ievēroja ilgi, gadu vai pat vairāk un tad vienā dienā nieres vienkārši atteica, tā sāpēja, ka no gultas nepiecelties. Tad saprata, ka neies krastā, sāka ēst normāli un viss atgāja.

Tas mazliet no ēnas puses.
27.09.2014 18:50 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Man nav pieredzes ar šo diētu, bet zinu, ka viena no manām paziņām ievēroja. Notievēja ļoti ievērojami, taču dzirdēju, ka tas nav viegli, jo ir visu laiku jādomā līdzi, jo tā diēta esot kaut kā pa fāzēm... Bet rezultāti viņai bija ievērojami, kad salīdzināja bildes pirms un pēc.
Par veselīgo runājot - katram savi uzskati. Man tuvāka ir parastā ēšana. Labāk ēdīšu visu, kas man garšo un ko man gribas, un regulāri apmeklēšu sporta zāli. Viena no manām draudzenēm aizraujas ar visām superveselīgajām lietām un, jāsaka godīgi - viesības pie viņas ir grūti pārciest, jo tie ēdieni garšo vienkārši briesmīgi. Patiesībā, es nezinu vai vispār var lietot vārdu garšo, jo drīzāk - lielai daļai vispār nav nekādas garšas, taču gatavots viss pēc visiem veselīguma priekšrakstiem. Saldie vispār ir kategorisks nē - viņa neēd un arī negatavo pilnīgi neko saldu, jo tās lietas skaitās neveselīgas un kalorijām bagātas.
27.09.2014 19:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits