Ko lai studē?
Pēdējais gads vidusskolā, klasesbiedri +/- jau ir izlēmuši, kur ies pēc skolas, es jau trešo gadu ņemos neziņā. Pamatskolā mani mierināja, ka vidusskolā noteikti jau būšu izlēmusi ko mācīties, ir pienākusi 12. klase un esmu izlēmusi apmēram neko. :D Idejas ir visādas, vēlmes arī visādas, katra savā virzienā, tā nu es putrojos. Varbūt vismaz viedoklis no malas ieviesīs kaut nelielu skaidrību. Un jautājums nav tikai ''ko?'', bet gan arī ''kur?'', apsveru iespēju arī doties uz ārzemēm.
Lietas, kas man padodas: valodas - filoloģijas studijām neredzu jēgu un tas nav īsti tas, kas mani interesē,
vēsture&filozofija - tās jomas studēt arī nevēlos,
psiholoģija - šo es gribētu studēt, jo psiholoģija mani interesē, bet par psihologu vai psihoterapeitu strādāt nevēlos, citas iespējas tām studijām īsti nav,
ķīmija - šis priekšmets man ļoti patīk un liekas interesants, taču ir liels bet - matemātika man riebjas, šaubos, vai izturēšu to visu augstākajā līmenī un vai es tiešām vēlos strādāt tajā jomā
Studiju virzieni, kas man interesē: žurnālistika (vispār komunikācijas), loģistika, ļoti interesē arī režija, nezinu, cik labi LV to var apgūt un vai vispār ir vērts, varbūt vēl jau minētā ķīmija.
Jūsu ieteikumi, domas par to visu? Jau iepriekš paldies. :)