Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Krēms kapkeikiem

 
10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Čau, meitenes! :)
Jautājums visām, kas kaut reizi mūžā ir taisījušas kapkeikus: kā gatavojāt to krēmu, ko spiež pa virsu?
Es kaut kad pamēģināju sajaukt krēmsieru ar sviestu un pūdercukuru.. kaut kas līdz galam nepatika, tāpēc domāju, ka gan jau kādai ir zināms kāds knifiņš. Brīvdienās plānojas sālsmaize un gribu iepriecināt ciemiņus ar ko garšīgu! :)
Paldies jau iepriekš!
25.09.2014 18:56 |
 
Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Esmu droša, ka ņam - ņam ir kāda izcila recepte paslēpusies piedurknē ;)
Pati līdz šim esmu jaukusi filadelfiju ar putukrējumu un tad tām kūciņu cepurēm paredzeto maisījumu no dr.oetker.
25.09.2014 19:10 |
 
Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010

Kkādā līzīgā paciņā bija, maksāja tolaik zem lata un jaucams ar putukrējumu :) Ņēmu ar zemenēm un bija pat ļoti ok.
25.09.2014 19:13 |
 
Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Man likās,ka tēma būs par kādiem lētajiem sejas/ķermeņa krēmiem kapeikpisējām. :D :D :D :D
25.09.2014 19:17 |
 
Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Nazīc, man arī tā šķita. :D:D:D
25.09.2014 19:18 |
 
10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
frivolous, paldies par ideju. Ko tas maisījums dara, biezina to masu? Un kur tādu var iegādāties? :)
25.09.2014 21:16 |
 
10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Man likās,ka tēma būs par kādiem lētajiem sejas/ķermeņa krēmiem kapeikpisējām.


Haha! Es laikam tik tālu neaizdomātos. :D :D
25.09.2014 21:17 |
 
Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Taisījusi to krēmu neesmu, bet ļoti daudzās receptēs ir sviestkrēms.
25.09.2014 21:46 |
 
Reitings 171
Reģ: 21.04.2014
Man gan pat ļoti garšo pēc receptes:
– 75 grami sviesta (istabas temperatūrā)
– 200 grami pūdercukura
– 200 grami Philadelfia krēmsiera

Vispirms ar mikseri saputo sviestu. Tad pievieno pūdercukuru un sakuļ vienmērīgā masā. Beigās iekuļ krēmsieru un pārtikas krāsvielu, bet bez tās, protams, var iztikt, var izmantot arī dažus pilienu biešu sulas, lai krēms kļūtu smuki rozā.
25.09.2014 22:05 |
 
Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Un galvenais ir kult vismaz 10 min, tad krēms kļūst viegls, gaisīgs un var ļoti smuki dekorēt ar tādu.
25.09.2014 22:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!