Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ābols, ābols, ābolītis....

 
Reitings 649
Reģ: 31.08.2012
Rudens ir klāt.



Liekam iekšā ābolu receptes.

25.09.2014 14:19 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Ābolkūka


Ābolu - banānu ievārījums, ābolu šķēlītes cukurā (šos vēl neesmu salikusi blogā, bet drīzumā būs).

Un nākošajās dienās gribu pamēģināt, kā mani ābolu mafini sanāks, kad izmantošu pannu kā cilvēks :D un garnēšu vēl pa virsu ar kaut ko krēmsierveidīgu, kas sajaukts ar to paštaisīto ābolu-banānu ievārījumu..vajadzētu sanākt labi. :)
25.09.2014 14:25 |
 
Reitings 649
Reģ: 31.08.2012
Šarlotes mīkla (bišku pārveidota)

3.olas
1.gl cukura
1gl.miltu
3.ēd.k skāba krējuma
4. skābi āboli ( var saldus tad mazāk cukura jāliek)

Olas, krējumu, cukuru saputo pievieno miltus sajauc mīklai jābūt krējuma konsistencei.

ābolus nomizo sakriež mazos kubiņos.

Formiņu (metāla) ieziež ar sviestu.

Liek pirmos ābolus, tad parlej mīklu.

cep 200.grādos apmēram 30-40min!

BON APPETIT




p.s man ir šāda forma tikai melna

25.09.2014 14:25 |
 
Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Man ļoti garšo šī:
http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/08/mana-milaka-abolu-platsmaize.html
vairākas reizes jau esmu gatavojusi, ļoti laba sanāk :)
25.09.2014 14:30 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man likās, ka pa Iphone tiks runāts :D
Ābols, iekšā pildīts krējums, medus, kanēlis un cepeškrāsnī iekšā.
25.09.2014 14:31 |
 
Reitings 119
Reģ: 28.08.2014
ābolu pankūkas



4 olas
300 ml piena
12 ēdamkarotes miltu
6 ēdamkarotes cukura
2 lieli āboli
1 ēdamkarote kanēļa
šķipsniņa sāls
eļļa cepšanai





1.Palielā bļodā iesit olas un sakuļ viendabīgā masā.
2.Pievieno miltus 2 ēdamkarotes,cukuru un sāli un visu kārtīgi samaisa.Masa būs ļoti bieza.
3.Lēnām lej klāt pa druskai piena.Pielej mazliet un izmaisa,tad pielej vēl mazliet un vēl, un vēl kamēr iegūst viendabīgu mīklu.
4.Ābolus nomizo,izņem serdes un smalki sagriež.Apber ar atlikušo cukuru un kanēli un samaisa kopā.
5.Ābolus pievieno pankūku mīklai un kārtīgi izmaisa.
6.Pankūkas cep nelielā eļļas daudzumā
5-7 cm diametrā.Vēl karstas tās var pārkaisīt ar kanēļa un cukura maisījumu.
25.09.2014 14:34 |
 
Reitings 119
Reģ: 28.08.2014
Man likās, ka pa Iphone tiks runāts



+++cepsim Iphonus :D
25.09.2014 14:36 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
25.09.2014 14:39 |
 
Reitings 105
Reģ: 04.01.2010
Ir kāds ēdiens no āboliem, kurš nav saldais?! Mājās kaste ar āboliem, bet visādas ābolu plātsmaizes un pīrāgi man vispār neinteresē :(

Saldajā versijā patīk tikai šis:
http://www.delfi.lv/receptes/atras-abolmaizites.d?id=43620705
Vienīgais ābolus iesaku rīvēt, nevis šķēlītes- sanāk sulīgāk, bet apakšiņa joprojām kraukšķīga
25.09.2014 14:48 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Šodien ēdu salātus ar rupjmaizi, āboliem, vistas fileju, majonēzi un kas tur vēl bija..
Garšīgi!
25.09.2014 14:49 |
 
Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Krāsnī cepta cūkgaļa ar āboliem un dzērvenēm. Foto nav, recepte mana. :D
25.09.2014 15:00 |
 
Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Oooo lindacha , izklausas baigi labi
25.09.2014 15:06 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
http://aannija.wordpress.com/2014/09/11/bezglutena-abolu-kuka/
Bezglutēna ābolu kūka
25.09.2014 15:09 |
 
Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Āboli,turku zirņu milti,sojas piens,kanēlis,cukurs,soda, šokolāde.
Visu sajauc kopā un met cepeškrāsnī kamēr gatavs.
25.09.2014 16:13 |
 
Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Ko darīt ar āboliem, ja nav cepeškrāsns? Pankūkas var. Ko vēl?
27.09.2014 20:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits