Sveikas meitenes!!!
Man ir vēlšanā kaut ko krasi izmainīt savā frizūrà!
Pastàstiet man par labajiem frizieriem pie kuriem ejat un kam uzticaties, un kur labak neitet?!
Un pastāstiet, ko pašas pēdējā laikà esat darījušas ar matiem? :)
Honeey, man griezums ir pakāpenisks, tāpēc par taisnumu tā jau nav ne runas. Galvenais jau ir kritums un to izdara frizieris griezumu izveidojot. Ja mati ir taisni, un līnijas ir svarīgas, tad gan pašai galā netikt.
Bellakilla - ka tu iznemi melno krasu? Nesen nokrasoju melnus un uz ta melna fona pec laika ieraudziju savus pirmos sirmos matus, sapratu, ka melna krasa man nederes.
Pēdējais, ko izdarīju - aplīdzināju galus. Bet pirms pāris mēnešiem nogriezu diezgan īsus, un sapratu, ka patīk. Tāpēc pagaidām cenšos saglabāt šo garumu un griezumu. + Beidzot esmu atguvusi savu dabīgo matu krāsu! Man bija nepieciešams pusotrs gads, lai pilnībā atgūtu. :)
Pēdējā laikā ar matiem daru- neko. Taču rīt plānoju norauties no ķēdes un iztaisnot, jo tā gribas izlaistus matus. :D Man garums tāds nepaklausīgs- ja neiztaisnoju, tad katrs mats uz savu pusi, nu nav smuki katrā ziņā.
Ā.. vispār cenšos audzēt, tāpēc mazāk dedzinu un lietoju augšanas stimulatoru. Nezinu vai reāli palīdz, bet psiholoģiski ir nostrādājis. :D
Ka jus pasas grieziet? Nav skibi?
Neesmu neko darijusi jau pusgadu, tik julija galus apgriezu. Planoju atkal.
Gribu skipsnas pabalinat ta mazdruscin un kkadu griezumu, bet ne colku, bet nezinu kadu.
Planoju lidz pavasarim neko nedarit, tad saksu krasot matus..
1.5 nedēļu atpakaļ piekrāsoju saknes. Tagad visi mati atkal intensīvi tumši brūnā krāsā, kas man personīgi vairāk velk uz melno. Jau kādu mēnesi galvā dauzās doma, ka vajadzētu nokrāsot rižos, bet ne visus pilnīgi.. Pat nezinu, kā paskaidrot. Krieviski to sauc: "перышки". Sanāk, ka mati ir tumši + pa visu galvu būs tādi kā citas krāsas iestarpinājumi. Šķipsnas negribu, jo kādreiz man bija tolaik modē esošās bālinātas šķipsnas, izskatījos pēc arbūza :D
Pēdējais pie frizierītes - apgriezu
Pēdējais mājās - krāsoju saknes
Pēdējais par tēmu - pierakstījos uz 3.oktobri uz pārkrāsošanu visā garumā uz citu toni :)
Pirms divām nedēļām nogriezu kādus 15cm. Pie friziera nebiju bijusi, šķiet, gadus divus, tajā laikā galiņus aplīdzināju pati. Uznāca man pārdomu laiks un sapratu, ka matu griezums jau zaudējis formu, turklāt gribējās ko jaunu. Varēju nogriezt pat vēl īsākus, jo tagadējais garums jau prasa veidošanu, bet darba vēl pārāk daudz :D Jocīgi skan, bet ar gariem bija vieglāk
Un griezu Hair Riga, Olimpijā. Biju tur pirmo reizi un man likās ok
Kur var nogriezt īstu pakāpenisko griezumu? Jo pēdējā laikā viss, ko es dabūju, ir vienāda garuma griezums un pie sejas uztaisītas šķipsnas itkā būtu "pakāpeniskais" griezums.. Gribas, lai šķipsnas kristu un nebūtu viss vienā garumā.
Kur var nogriezt īstu pakāpenisko griezumu? Jo pēdējā laikā viss, ko es dabūju, ir vienāda garuma griezums un pie sejas uztaisītas šķipsnas itkā būtu "pakāpeniskais" griezums.. Gribas, lai šķipsnas kristu un nebūtu viss vienā garumā.
Jelgava der?
Zinu vienu frizieri, kas ļoti labi strādā, veidojot pakāpeniskos griezumus.
Nogriezu šķībo čolku, kas bija stulbākā ideja ever. Dēļ manas matu augšanas līnijas man tā čolka stāv gaisā. Tagad staigāju ar sprādzēm, stīpiņām utt. Gaidu, kad ataugs, lai varu nogriezt normālu, taisnu. Bet man nežēlīgi lēni mati aug.