Sveikas meitenes!!!
Man ir vēlšanā kaut ko krasi izmainīt savā frizūrà!
Pastàstiet man par labajiem frizieriem pie kuriem ejat un kam uzticaties, un kur labak neitet?!
Un pastāstiet, ko pašas pēdējā laikà esat darījušas ar matiem? :)
Pie friziera uz salonu neesmu bijusi jau kādus 4 gadus. Pie friziera kā tāda jau gadu. Galus apgriežu pati, ja prasās, un krāsoju arī.
Pēdējā lieta - galu izbalināšana. Tagad ir tādi, kā bildē.
Pirms mēneša nogriezu īsus, garumā nedaudz pāri zodam (parasti man līdz krūtīm garumā) tagad audzēju atpakaļ, jo sapratu, ka tas tomēr nav "mans" garums, par laimi, mati man aug ļoti ātri, jau tagad, pa šo mēnesi, manāmi izauguši.
ai, ká parasti - gribu nokrásot, nogriezt, bet - ká pierakstos pie frizieres tá tik galus aplídzinu un kádu masku ielieku :D paliek zhél griezt un zhél beidzot ataudzéto savu dabisko krásu boját :D
Pēdējais, ko sadarīju ar matiem- nogriezu čolku (garu, taisnu biezu). Pirmo nedēļu domāju nafig griezu! Audzēšu nost!!! Bet tagad iepatikās:D Domāju, ka kādu laiku pastaigāšu ar čolku!!!!
Nogriezu muļķīgu čolku, kuru tagad spraužu un mēģinu ataudzēt.
Un vēl jaunums ir tas, ka es tagad vairākus mēnešus staigāju ar ataugušām matu saknēm un staigāšu vēl kādu brīdi, jo dzīvē pienācis tāds posms, kad frizētavu smaržas rauj uz augšu.
Atteicos no mākslīgajām krāsām un kopšanas līdzekļus nomainījusi uz vairāk dabīgiem. ( bez visiem ..bēniem un citiem "zvēriem")
Un secinājums-sen to vajadzēja darīt!