Es pagājušo gad pasūtiju e-bay no anglijas šim ļoti līdzīgu tikai ar melnām rokām. Kvalitāte bija laba, izskatās smuki, BET diemžēl tas ir vairāk rudenim paredzēts nekā bargai ziemai. (Anglijas ziemai paredzēts laikam)Pagājušo gad tad tā nebija problēma jo bija silta ziema, bet šogad tiešām vajadzēs laikam ko siltāku.
Es esmu sutijusi no Ali tadu '' parku '' ko Cupakabra ielika , samaksaju ap 80 un tiklidz sanemu , sutiju atpakal. Loti plans , nekvalitativs , ka ari par lielu.
MJ- tu par to army krāsas?
Es skatījos,ka NYoerī ir kas tāds un biezumā likās okej, tādam vēlam rudenim. Galīgi aukstajam laikam man ir sarkanā pufaika un mašīna, bet šitādu es baigi gribētu. :)
MJ- tu par to army krāsas?
Es skatījos,ka NYoerī ir kas tāds un biezumā likās okej, tādam vēlam rudenim. Galīgi aukstajam laikam man ir sarkanā pufaika un mašīna, bet šitādu es baigi gribētu.
Jā es par to armijas krāsas. Pagājušo gan New yorker ar tādu redzēju, tad ar izdomāju no e-bay pasūtīt jo tai new yorker tā kvalitāte ne pārāk patika, bet tas kas no anglijas atnāca kvalitātes ziņā ideāli, un principā pa to pašu cenu, vienīgais gan pagājušo gad new yorker jaka kuru redzēju gan tā no anglijas abas der tiešām tika vēlam rudenim. Sākumā jau pirku ar cerību ka ziemai, bet pagājušo gan ar varēju mierīgi nostaigāt jo bija silta ziema.
MJ- šogad NY bija tāda bēša un zaļgana. un va tik tumši zila nebija un es apčamdīju un tā un liās,ka nav tik traki. cenu gan nepaskatījos, bet nu nez....oktobra sākuma tikšu vēlreiz šopingot un tad pačekošu tā kārtīgāk.
bet vsp palieku veca. kādreiz tikai īsās kurtkas gribējās,tagad- jo garāka,jo labāk. Ka tik mugura un pakaļa nosegta. :D drīz kūju meklēšu:D