Vienu dienu ieeveroju ka meitai noAk jel.. laiks cosmo ienak ir, bet bernu pie ārsta aizvest nav? Tak ja sāks sāpēt tas ir drausmas, auss sāp tikpat drausmīgi kā zobs. Brauc uz bernu slimnīcu./
merinda- nu mazliet sap.Mazliet? Auss sāp riktīgi. Brauc tūdal, un to vai pienems vai ne atkarīgs no tevis..
vabolens- Tu doma kur uznemsana ar visadam traumam utt? Es biju iedomajusies par to, bet man likas ka tur pienem tikai ar visadam traumam, lauztam kajam utt.
Vienu dienu ieeveroju ka meitai no auss un tāvietā lai tagad brauktu tu te strīdie ar skuķiem ko pat nepazisti. Atvaino bet esi dīvaina.Es to pasu sakuma iedomajos, jo ar savu siko skreju pie arsta pat nakti, nevis vairakas dienas veeroju, kas no viņa tek laukā. Bet musdienu jauno maashu ipatniba ir taa, ka vinjas ir bezatbildigas un vispirms raksta foruma.
Ātrāk nekur netikāt... Mhm, nevienā slimnīcas uzņemšanā arī netikāt?VIŅA netika! bernam auss sap un iekaisums vai aks, bet vina redz tuse dienu vai divas un naktī cosmo jautā!!!!!!!! blin..esam nakti radu bernu uz 1 slimnicu stiepusi... un pierunajam panema palidzeja .. a te ...