Papildjautājums - ja te ir tādas, kas pelna vairāk kā vīrietis - nerodas strīdi un neapmierinātība dēļ tā?
Ko iesākt, ja vīrietis tā neuzskata? un negrib domāt, kā nopelnīt vairāk? pamest?
Gribēji šeit palielīties ka pelni vairāk kā daži nosauktie vīrieši šeit?
Man apkārt ir gana daudz ''naudīgu'' piemēru, kuri ģimenes dzīvē ir absolūti nulles.
kaut kā jūtos slikti , ka pelnu vairāk, kaut nevar teikt, ka otrs nepelna, arī daudz strādā, gatavo ēst ( es negatavoju ), vairāk par mani tīra māju utt.
as ir slidens jautājums vispār. No vienas puses - man, personīgi, nebūtu vajadzīgs, lai vīrietis OBLIGĀTI pelnītu vairāk par mani - galvenais, lai maksājumos piedalās un lai nav viņš jāģērbj/jābaro. No otras puses - ja cilvēkam nav mērķtiecības, tur vēlāk var gadīties arī domstarpības. Katrā ziņā, ja tevi ļoti satrauc nauda kā tāda, man īsti nav, ko piebilst, jo tādas sievietes kā sugu nesaprotu. Cik tad ir tā zemā alga? Arī tie paši 700 EUR nav zemē metama alga - normāla, vidusmēra alga ar kuru dzīvot var noteikti. Un te atkal ir jautājums, kam tā virs 1000 EUR alga ir vajadzīga? Kopīgiem plāniem, īpašumu iegādei (nu, kredītu maksājumiem), mašīnai, potenciālajiem bērniem? Vai vienkārši ķeša pēc, lai būtu krutāk? Ja pēdējais variants, tad jau atkal - naav ko piebilst.
Nu, izdomā , kā motivēt.
Ja Tu stulbā tonī viņam saki, ka gribu, lai Tu strādā normālu darbu un ofisā....
nez, tas nav jauki.
es noteikti pamatīgi apvainotos.
1000 EUR nav nemaz tik liela alga, ar tādu algu var uzturēt sievieti tikai tad ja dzīvo pieticīgi, jo ja jāīrē dzīvoklis, jārēķinās ka Rīgā labs dzīvoklis apmēram 350+kom = 500EUR ziemā, paliek 500 EUR auto, pārtika un apģērbs, atpūsties jau arī gribās.
Bet nu cik daudzi pelna 1000 EUR? tie jau ir speciālisti, vidēja līmeņa vadītāji...
Pipec , pārmest kautko par to ka pelni vairāk?! OMG , njā ...būtu priecājusies ka viņš vispār kautko pelna . Es nemūžam nepārmestu par kautko tādu !
Cik tad ir tā zemā alga? Arī tie paši 700 EUR nav zemē metama alga - normāla, vidusmēra alga ar kuru dzīvot var noteikti.