Izvēle strap manu kaķi vai draugu un viņa suni!

Reitings 20
Reģ: 19.09.2014
HELPPPPPPPPP!

Nezinu tiešām ko iesākt.

Ar darugu kopā esam jau 1 gadus, bet tagad izlēmām dzīvot kopā.
Bet problēma ir tāda, ka man ir siāmas kaķis.
bet draugam haskija suns.

Draugam nepatīk mans kaķis, viņam vispār nepatīk kaķi.
Vienmēr saka ka kaķi smird, nekam neder. Viņa sunim nepatīk kaķi.
Un, man jāizvēlās vai nu viņš ar savu suni, vai nu mans kaķis.

Jūsu izvēle ko jūs izvēlētos??
24.09.2014 08:37 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Es vispār nesaprotu kā par tādu ultimātu jāsaka, ka nezina ko iesākt un vaicā padomu forumā. Nu jēziņ, ko tur vēl domāt ko darīt, tak normālam/adekvātam cilvēkam uzreiz ir skaidrs, kuru izvēlētos.
24.09.2014 09:55 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Savu dzīvnieku es atdotu tikai tad, ja mīļotajam cilvēkam (arī tikai tad, ja būtu pārliecināta, ka viss ir nopietni) vai bērnam būtu alerģija.

Es jau padsmit gadus dzīvoju ar kaķiem un man ir alerģija! To es uzzināju tikaipēc tam, kad biju paņēmusi jaunu kaķīti. Bet netaisos no viņa atteikties, viņš man ir vismīļākais pasaulē. Man netraucē mazliet pašņaukāties un pakasīt degunu, nemūžam savu minci nevienam neatdotu!

Tavs draugs ir cūka, pasaki, ka dzīvosiet VISI kopā vai arī kopdzīvi nevēlies.
24.09.2014 09:59 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
koshlene, ļoti mīļi, ka tu tā savu kaķīti augstu vērtē :) Visu cieņu tādiem cilvēkiem! No manis, kā no kaķu mīles, daudz plusu tavam komentam.
24.09.2014 10:13 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Es Tavā vietā drīzāk sāktu domāt par draugu, vai maz ir vērts saglabāt attiecības ar šādu cilvēku, nevis par kaķa/suņa jautājumu.
Izklausās visai nenobriedis, egoistisks, cieņu neizrādoš tipāžs.
Noteicošais, manuprāt, šeit nav kaķis vai suns, bet gan Tava drauga attieksme un izturēšanās pret noteiktām lietām.
24.09.2014 10:17 |

Reitings 123
Reģ: 20.03.2014
Drausmīgi vispār,ka mīļotais cilvēks uzliek tādus ultimātus...Es noteikti meklētu kompromisu vai sūtītu puisi tālāk.

(un es nesaprotu kā tāds mīlulis vispār var nepatikt, manējais ir nu ļoti komisks kaķis :D)

24.09.2014 10:22 |

Reitings 48
Reģ: 01.08.2013
Pasaki, ka ar haskiju tu un tavs kaķis vēl varētu mēģinat sadzīvot, bet ar viņu nē.
24.09.2014 10:24 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es saprotu kaķu aizstāves, bet tā haskiju un dzīvokļu minēšana - par to puisim bija jādomā pirms tam, kāda tagad te jēga teikt ir vai nav suns dzīvoklim? Lai čalis ved uz patversmi un būtu kārtējais haskijs ar ex-saimnieku idiotu, bez mājām?

Manā uztverē neviens no abiem ultimātiem nav variants. Teikt tagad "vai nu es vai suns, ir pilnīgi" debīli. Tā kā mazs bērns, Tu man tā, tāpēc es arī Tev tā. Tieši kas tur ir labāks par puiša neizprotamo ultimātu?

Man liekas, ka šeit ir tikai 2 varianti - abiem dzīvot kopā ar abiem dzīvniekiem vai vispār nedzīvot kopā.
24.09.2014 10:26 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nepatiku pret kaķiem es varu saprast, bet situācijā, kurā man kāds uzstādītu kādu ultimātu, es noteikti pasūtītu puisi trīs mājas tālāk. Bet, nu, tā esmu es. Šajā situācijā īsti neredzu kompromisu.
24.09.2014 10:29 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vai nu abi dzīvnieki tiek atdoti radiem, vai abi paliek, lai izvēlas kurš variants labāk patīk.
24.09.2014 10:31 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Manā uztverē neviens no abiem ultimātiem nav variants. Teikt tagad "vai nu es vai suns, ir pilnīgi" debīli. Tā kā mazs bērns, Tu man tā, tāpēc es arī Tev tā. Tieši kas tur ir labāks par puiša neizprotamo ultimātu?

Es saprotu, ka tas bija domāts tā, lai džeks pats saprastu, cik absurdu ultimātu ir izdomājis. Ne jau nopietni piedāvāt atbrīvoties no suņa, bet saprast, ka tā lietas nenotiek.
24.09.2014 10:32 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Atdodat abi savus mājdzīvniekus patversmē un dzīvojat laimīgi. :D
24.09.2014 10:35 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tādi vīrieši vienkārši ir iespītējušies pret kaķiem, ka tie ir pasaules ļaunums un smirdeklība, jo pašam suns. No pieredzes saku, pēc 5 gadiem kaķis ir vīrieša labākais draugs un mīl tik pat ļoti kā savu suni, kaut sākumā spītējās un nezināja kā apieties.
Es dzīvniekus uzskatu par saviem bērniem. Ļoti sāpētu, ja man pateiktu `izvēlies - tavs bērns vai es`, jo tu to dzīvnieku uzaudzināji, baroji, mīļoji, sargāji.. Ar tādu vienkārši neizvelētos iet savu ceļu.
24.09.2014 10:37 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
chérr, es saprotu, ka tas tā ir domāts, bet, nu, man tas liekas tikpat jocīgi, kā viena ultimāta dēļ uzreiz šķirties, vajag izrunāt lietas un paskaidrot, ka tādi ultimāti nav normāli attiecībās, moš cilvēkam pirmās attiecības vai vvz kas, cilvēks taču, attiecībās esot, visu laiku aug, mācās sadzīvot dienu no dienas ar otru utt.

Nu, tāpēc es arī cosmo attiecību diskusijās nelienu...un arī turpināšu nelīst pēc šī komentāra. :D man liekas pilnīgi jocīgi, ka 2 pieauguši cilvēki attiecību ķibeles risina nevis savstarpēji, bet sūdzoties forumā... vienk šoreiz uzvilka, jo pašai haskijs un man ir reāli žēl, ka viņi tik bieži dzīvojas pa patversmēm.
24.09.2014 10:49 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Nav man pieņemama tāda izvēle. Kaut vai ieteiktā abu dzīvnieku atdošana radiem/patversmei liecinātu par pilnīgu bezadbildību. Uzskatu - ja paņem dzīvnieku, tad arī piekrīti par viņu rūpēties visu viņa mūžu.
Šajā gadījumā - vai nu dzivojiet visi 4 kopā vai arī tāds draugs nav vajadzīgs. Vienīgais, protams, ja dzīvojat dzīvoklī un, ja haskijs kaķi uzskatīs par medījumu, tad būs problēmas, bet tur jau paša puiša bezadbildība ņemt tādu suni dzivoklim.
24.09.2014 10:55 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Vai nu abi dzīvnieki tiek atdoti radiem, vai abi paliek, lai izvēlas kurš variants labāk patīk.

+++
bet vispār no sirds autorei iesaku nepārsteigties un kaķi neatdod, īpaši, ja vecmāmiņas dāvināts un arī šī iemesla dēļ tik ļoti dārgs. Jo, kaut nu es ļoti maldītos, bet labu galu šīm attiecībām neparedzu, ja autore kaut cik ir ar pašcieņu un savu es - vīrietis jau pašā kopdzīves sākumā izturas egoistiski un sevi nostāda augstāk par mīļoto sievieti, izvirzot šādus ultimātus, turklāt ne savā mājā. Jājautā, kas būs pēc tam? Uzstādīs ultimātus, ka nedrīksti tikties ar draudzenēm, nodarboties ar saviem hobijiem, nedrīksti negatavot viņam ēst, nevākt viņa smirdīgās zeķes? Ja atdosi kaķīti, un jums viss pajuks, domāju, ļoti ilgi nespēsi sev to piedot, bet vīrietis tikmēr savu suni saglabās un varēs dzīvot svilpodams.
24.09.2014 10:57 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Manam draugam arī kaķi nepatīka . Kad sākām draudzēties viņš ļoti skeptiski izturējās pret to ka man mājās ir 3īs kaķi.

Viņam tādi nav bijuši , bērnībā arī siāmietis.

Pagāja ilgs laiks un viņš pierada ka man patīk kaķi , jo mans runcis mēdza izrādīt greizsirdību pret viņu - respektīvi kad mans vīrietis bija pie manis , mans kaķis līda viņam virsū , ņaudēja ,ņurcijās. :)

Tad notika brīnums lai cik manam vīrietim nepatika kaķi - VIŅŠ KAĶU NEMĪLĒTĀJS BŪDAMS DEVA MĀJAS UZ IELAS PAMESTAI MAZAI ĻOTI MAZAI KAĶENĪTEI. JAU VAIRĀK KĀ GADU VIŅA MAZĀ KAĶENE DZĪVO PIE MANIS , UN VIENMĒR VIŅŠ SAMĪĻO ARĪ VIŅU .

Takā brīnumi notiek , varbūt tavam vecim reiz kaķi arī iepatiksies.

Veiksmi , tev un tavam kaķim. Tici man siāmietis ievedīs mājās kārtību , un viņa haskijs piekāpsies !
24.09.2014 10:57 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Nezinu, es šādā situācijā pat neapsvērtu domu atdot savu dzīvnieku, iedomājos, ka man tagad mans suns būtu kādam jāatdod, tikai tāpēc, ka kaut kāds vecis liek to darīt, brrrrrr
24.09.2014 10:59 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Pilnīgs absurds... Piekrītu ņam ņam viedoklim, kā arī tam, ka jāmeklē kompromiss un vispār haskiji nav paredzēti dzīvoklim un nesaprotu kā jūs vispār līdz šim sadzīvojāt :D
24.09.2014 11:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es laikam meklētu citu puisi, jo neuzrunā viņa attieksme.. viņš vēl nav ievācies pie Tevis un jau uzstāda ultimātus.

Problēma šoreiz nav dzīvniekos, bet gan viņa galvā!
24.09.2014 11:34 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Es laikam meklētu citu puisi, jo neuzrunā viņa attieksme.. viņš vēl nav ievācies pie Tevis un jau uzstāda ultimātus.

Problēma šoreiz nav dzīvniekos, bet gan viņa galvā!

++
Un gan jau, ka arī viņš zina ko tev nozīmē tavs kaķis, gan to, ka vecmāmiņa uzdāvināja.
Sūti viņu trīs mājas tālāk ar visu kranci.
24.09.2014 11:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits