Ko jūs ieteiktu aizvest kā dāvaniņu, ciema kukuli braucot no Latvijas uz Zviedriju pie zviedru paziņām? Iepriekš tika vestas Laimas produkcija, kaut kas no alus... Gribētos dzirdēt idejas, lai var aizvest ko jaunu! :)
Es nesen radiem pāri okeānam sūtīju Lāču maizi (var iztikt arī ar latviskākiem cepumiem), dzērvenes pūdercukurā, Alfas rimčikā sapirkāmies tajā Latvijas produktu nodaļā kaut kādas augu tējas, laikam smiltsērkšķu konfektes, vēl kaut kas bija no tādiem īsti latviskiem produktiem :) Pūres konfektes var aizvest, man vismaz labāk par Laimas garšo :) Balzams laikam ir klasika :)
Jā, parasti tieši vedām ēdamos , dzeramos. Tātad nosaukšu lietas, kas bijušas iepriekš un cik atceros: Alus, balzams, Rīgas šampis, Laimas saldumi, šokolādes, Rīgas športes... vairākās reizēs tas viss vests iepriekš.
Lāčiem bija tie gardie mandeļu trijstūrīši! Gustavam ļoti garšīga tumšā šokolāde ar upenēm.
No neēdamām lietām.. Dzintara kosmētiku.. kādu krēmu var aizvest :)
Gustavam visas šokolādes garšīgas :) Tikai dārgas gan, nesen skatījos, ka parasta mazā/vidusmēra tāfelīte bija par 7 eiro. Tad es labāk paņemtu Laimas balto šokolādi ar upenēm par laikam 4 eiro, kura ir arī lielāka :)
Ja vien šiem Zviedriem nav Latviešu asinis, rupjmaizi neved.
Bet: ir konfektes ar rupjmaizi šokolādē, paskaties stockmann koka lāde. Tās ir fanatstiskas. http://dbdaba.lv/f/galleries/m/195945.jpg
Labs ierosinājums bija rijas veikals. Latviešu razotā burzītā porcelāja krūzes? krūžu komplekts? Zviedriem patīk viss, kas nav IKEA :) IKEA ir visiem, bet arī zviedram reizēm gribas kaut ko īpašāku un atsķirīgāku.
Par alko taisnība, bet tas der, ja paziņas ir tusētāju un to novērtēs vairāk par visu. Pieklājīīgā vizītē ar formālu pieskaņu nedomāju, ka 1l vodkas vešana ir laba ideja.