kad otrā, kas kaitina

Reitings 11
Reģ: 21.09.2014
Pirmās attiecības, nereāli mīļš puisis, esam kopā 5 mēnešus, bet...... mani ļooti kaitina kāda viņa rakstura iezīme, ja to tā var saukt... Sākumā tas nekrita tā acīs, vai arī vienkārši nepievērsu tam uzmanību. Viņam ir forša ģimene, stingri vecāki, bet ļoti sirsnīgi, mani uzņem ļoti mīļi un viss ir forši. Tas, kas mani kaitina ir viņa bērnišķīgums, viņa nepatstāvība, mēģināšana iekļauties kaut kādos rāmjos kā viņu redz vecāki, cenšanās būt max kārtīgam, godīgam viņu acīs, tā viņa nelielā aprobežotība, kad domā, ka redz vecāki zin visu labāk, tā izpatikšana viņiem, regulārā sazvanīšanās, atskaitīšanās. Ok, puisim ir tikai 20, bet, manuprāt, tak tajā vecumā vajadzētu būt patstāvīgākam, ar savu mugurkaulu, nevis šausmināties, ka vecāki redz ir uzzinājuši kaut ko, kas viņu no šiem pareizības rāmjiem nedaudz ''izsit''. Tā puisim nekāda vaina, bet tā pareizība, bērnišķīgums un paretam kāda tizlība tā kaitina, ka viss labais uz sekundi aizmirstas. No otras puses saprotams- vecāki tomēr finansiāli atbalsta, apmaksā dzīvošanu tagad citā pilsētā, bet vai tiešām 20 gados cilvēks nav gana pieaudzis, nevar domāt ar savu galvu, parādīt mugurkaulu, citādi dažreiz tiešām liekas, kas man pa memmīti pagadijies. Ok, es tagad izlādējos mazliet, ikdienā par to tik traki nedomāju, bet tāpat sanāk. Protams, puisis man patīk pārāk ļoti, lai dēļ kā tāda šķirtos, bet kā lai viņam maigāk šo lietu pastāsta, lai tas viņu neaizskartu?
21.09.2014 13:35 |

Reitings 11
Ar vecākiem ir labas attiecības, viņi ir ļoti forši un sirsnīgi cilvēki :)
21.09.2014 14:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Niica, tas ir pat lieliski.. es iesaku cīnīties ar saviem dēmoniem.. es domāju.. pamācies kaut ko labu no puiša.. pievērs vairāk uzmanības saviem vecākiem.. velti viņa radiem laiku. Tad arī Tava uzmanība būs sadalīta un drauga uzmanības apliecinājumi nebūs tik akūti nepieciešami :)
21.09.2014 14:22 |

Reitings 11
cormeum- Tu pateici tieši to, ko pati pie sevis domāju- ka tas viss liek paraudzīties no malas uz sevi pašu, to, ko vajadzētu uzlabot un pamācīties no puiša :) Paldies par atbildēm!
21.09.2014 14:26 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
priecājies par šo faktu, viņam ģimene ir ļoti svarīga, tas nozīmē, ka par savējo , ko veidos, arī celsies un kritīs! :)
man tieši ir pretējais, puisim vispār nav nekāda pateicība savai mammai, kas man nenormāli kaitina, jo viņa tomēr viņu audzināja un deva visu, kas viņam ir palīdzējis izaugt...
21.09.2014 16:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits