saule - Es liku plkst. 15:30 un jau bija ļoti intensīva satiksme, veda uz Krasta ielu un Dienvidu tiltu. To eksāmenu es nenoliku, jo vēl nespēju iekļauties tik intensīvā satiksmē. Krasta ielā visas joslas bija pilnas un priekšā vilkās viena smagā un blakus joslā mācību mašīna, abas brauca lēni, trešā josla arī aizņemta, tikmēr inspektors visu laiku teica, ka jābrauc ar max atļauto braukšanas ātrumu, es teicu, ka man nav, kur sasniegt šo ātrumu, viņš atbildēja, ka viņam vienalga kā, taču man jābrauc ar max ātrumu.

Tagad, kad braucu patstāvīgi, iesmeju, kad ir tāda situācija, kad visas joslas aizņemtas un visi pārvietojas lēni - "oo, tagad man vajadzētu gončīt pa visām joslām apkārt citām mašīnām, lai tikai sasniegtu tos 70-80 km/h, citādi būs s*di" Loģika.
Eksāmenu noliku, kad gāju no rīta ap 10:00, tad arī nav intensīva satiksme, veda arī uz tādām ļoti standarta vietām - mūkusalas aplis, vienības gatve u.tml. precīzi vairs pat neatceros.
Tagad jau vairāk kā gadu ir tiesības un nav problēmu

Protams, parkoties man patīk ļoti precīzi, tāpēc tas aizņem mazliet vairāk laika. Gribu, lai būtu precīzas atstarpes starp līnijām, attālumi starp mašīnām, tāpat arī domāju, kā citiem neradīt neērtības ar savu noparkoto mašīnu, tāpēc arī ilgi.

Mums pagalmā pie mājām, piemēram, katras mašīnas īpašniekam ir sava ideoloģija, kā parkoties...ej nu tu saproti, kā atrast kopsaucēju.