Pagājušo sestdien kārtoju braukšanas eksāmenu. Sākās eksāmens, braucām uz Mūkusalas apli, braucam pa vidējo joslu jau trešo apli. Viņš sāk uzdot dīvainus jautajumus - ar kādu mašīnu braucu, kāda instruktoram mašīna, vai esmu braukusi ar Audi, vai man ir draugi ar Audi. Es, muļķe, padomāju, ka viņš vienkārši grib uzturēt sarunu, lai es nomierinos un tā. Un tad viņš man saka, ka mēs braucam jau kuro apli, bet mums visu šo laiku seko Audi labajā joslā. Es nevaru saprast, ko viņš ar to grib pateikt, sākumā domāju, ka joko. Pēc tam skatos - jā, tiešām seko. Izbraucam no apļa, viņš liek man piestāt, apstājas arī Audi nedaudz tālāk. Piebraucam tuvāk, inspektors izkāpj no mašīnas un iet skaidroties

Atnāk atpakaļ un saka, ka eksāmens būs beidzies, ja tā mašīna vēl mums sekos. Es tā padomāju - o, forši, izkritīšu eksāmenā, tapec, ka man seko kaut kāda nepazīstama mašīna

Skatos, skatos spoguļos -, Audi aizbrauc uz citu pusi. Eksāmenu nokārtoju un viss beidzās laimīgi. Bet bija diezgan nepatīkami, ka inspektors domā, ka es izmantoju palīdzību vai nezin kas vēl.
Audi bija M burts, pieļāvu domu, ka grib vienkārši uzzināt eksāmena maršrutus tā sekojot.
Kādai tā ir bijis?