Hm, pašlaik esmu meklējumos... Ceļa meklējumos
Teoriju izmācījos autoskolā Mustangs.. CSDD teorija nolikta jau augustā. Tikai - braukšana. Saprotu, ka ar manu instruktori (sieviete) nekas vairāk nesanāks. Vai varbūt es ko nepareizi saprotu.
Viena braukšana man ilgst 90 minūtes, kuru laikā instruktore sarakstās caur sms vai stāsta kaut kādus savus kārtējos piedzīvojumus - cenšos koncentrēties braukšanai, pati domāju ko un kā darīt un pēc tam analizēju kāpēc man kaut kas neizdevās. Pašai arī jāprasa, vai šeit griezties pa labi/pa kreisi - ko darīt, kā rīkoties kādā ārkārtējā vai nezināmā situācijā. Kad nodarbība beidzas (ierastākais scenārijs - vismaz 15 min ātrāk kā vajadzētu, kā arī ar 5-10 min kavēšanu nodarbības sākumā, tā ka reāli es braucu 1h) - paprasu viņai - kā man gāja, ko vajadzētu uzlabot, kas bija slikti? Atbilde ir tikai viena - "ir jābrauc, daudz daudz jābrauc, šis ir tikai pats sākums.." (p.s. esmu jau figūru laukumā bijusi, kā arī visu Rīgu izbraukājusi - kopumā 14 reizes jeb 14x 1,5 h)
Mazliet rokas nolaidušās. Un autoskolas līgumā arī ir punkts iekļauts, ka drīkstu mācīties tikai pie Mustanga instruktoriem.
Kāda iespēja, ka atradīšu labāku instruktoru tajā autoskolā? Un ja tas būs kāds manas instruktores paziņa, tad mani vienkārši noēdīs par instruktora maiņu.
Starp citu, esmu labi dzirdējusi kā paužu laikā citi instruktori (tai starpā, mana instruktore - pirms braukšanas uzsākšanas, kad laiks jau iet, bet viņa neliekas ne zinis - sēžu un kūkoju mašīnā) aprunā un ņirgājas par pārējiem kursantiem - kur kurš ne tā pagriezies, ne tā kaut ko izdarījis, ne tā kaut ko pateicis, haha. Jēli.
Neprasu situācijas risinājumu, tikai - kādi viedokļi ir jums, meitenes?