Blanche, vari mēģināt jau tagad skatīties - es dabūju uz 14.10. jau.

Un nevajadzēja nemaz ilgi gaidīt. Piereģistrējies CSDD E-pakalpojumos, tur redzēsi, jo vienreiz, kad zvanīju, viņi teica, ka automātiski atjaunojas gan viņu datubāzē, gan e-pakalpojumos. Tā kā - čeko katru dienu. Tur pa stundām mainās.

Tagad gan sanāk pēcpusdienā, kas man ir ļoti labi - man tas tāds labais laiks, arī teoriju nokārtoju pēcpusdienā, nevis no rīta.
Candice, nu, kā jau parasti - 2 figūras. Paralēlā un izvēlētā. Man iekrita garāža - garāžu ar izmēģinājuma reizi iebraucu un to man jau ieskaitīja uzreiz, nākamā paralēlā. Braucu iekšā pirmajā reizē, bet vidējo stabiņu aizmugurējo aizķēru. Bija otrs mēģinājums, braucu - nu, un pasaki - kas man lika stūri griezt ārā???? Taču tā arī vajadzēja atstāt līdz brīdim, kad priekšējā riepa atduras pret apmali... Dusmas pašai uz sevi par to blondīnismu... Nu, jā - un rezultātā - spogulis ārā, riepa nav iekšā (priekšējā) un neieskaitīts... Man tik šausmīgas dusmas... Domāju - bāc, nu, ja visi TIK pareizi brauktu, kādas prasības saceltas... Nu, dzīvē tā neviens nebrauc... Un tas inspektors tāds: "Nebūtu aiķerts tas stabiņš, figūra būtu ieskaitīta."... Un tad ir vēl lielāks - BĀC!!!!! Nu, vot - pasūdzējos... Bet visvairāk žēl 30 EUR.