Labdien tām, kuras šeit vēl atlikušas....
Padalieties ar savām zeķubiksēm. Sievišķības diskusijā negribējās spamot, bet jautājums šāds - kur pērkat savas zeķubikses? Kur pirkt skaistas biezās zeķubikses kā bērnībā, tikai sievietēm? Ebay? Ieteikumi?
Sūtu un lietoju tikai un vienīgi šīs no ebay. (Melnas). Uz manu 1.65/67 ideāli. Siltas, klasiskas, ērtas un ļoti izturīgas. Nav pārāk biezas un nav plānas.
Man ir dažas skaistas, rakstainas no Madam Baron. Daudzas esmu atradusi vienkārši kaut kādos mazajos veikaliņos.
Šonedēļ vajadzēja visparastākās caurspīdīgās 20den zeķubikses, bet sapratu, ka man ir tikai krāsainas, rakstainas un mežģīņainas. Gandrīz vai atkarība
Ja tieši par tām biezajām, "bērnu" - pagājušajā gadā tādas manīju SIDONAS.
oo, progress, paldies, dāmas! Es tirgū legingus pērku, paši labākie un izturīgākie, kādus esmu nēsajusi par tiem nieka eiro, zeķubikses gan nebiju īsti manījusi. Gribas kleitas arī ziemā vilkt, bet pakaļu atsaldēt nē, tad nu...
ķipa tavo
Winterra-man ir identiskas taam, kas ir bilde manis nosauktais veikals tev nezvai derees, bet nu tidzhonaa arii ko taadu var dabuut.
Es sdn tikunpie ziemeljbriezhu zekjubikseem biezajaam...
Ja vajag labas bet dārgākas, pērku Laumā. Ja vajag tādu pavisam ātro variantu, tad ir vienas dikti labas Drogās, tik tagad internetā bildi nevaru atrast.
Kkad staigāju pa GC un arī ievērtēju zeķubikses, ja nemaldos, tad Lindex un H&M redzēju rakstainās. H&M bija arī parastās melnās uz 100den, vēl kkādas melnās biezākas iekšpusē un tā, ka var priekš ziemas paskatīties, bet cena bija ap 10eur
labi, ka ir uzradusies šāda tēma. arī man sāk nākt prātā domas, ka vajadzētu iegādāties zeķbikses. pagaidām man kvantumā mājās ir 100den melnas zeķbikses, ko mamma no UK atveda un tas arī viss.
zaptesburka, diezgan lielas cenas. Tomēr cena vairāk atkarīga no kolekcijas. Kaut ko var dabūt pa 10eur, citas maksā 20eur, citas par 50.
Bet varbūt Tev kādai paziņai ir klienta karte - bieži vien klientiem piedāvā 30-40% atlaides noteiktos Madam Baron veikalos.
Es pērku H&M. Pavasarī bija 2.gb. 100den aptuveni 7€. Bija baigi labās - siltas, mīkstas un ērtas, biju baigajā starā neesmu tagad skatījusies, bet gan jau ir
Pērku tikai garās zeķes, ja nemaldos, uz 60den Donna DC veikalos. Bez nekādas mežģīnes vai raksta, bet normālas kvalitātes ar silikona maliņu un cena nieka 1.76Ls vēl vecajās naudiņās.