Pirms gada blakus dzīvoklī ievācās dīvaina kaimiņiene. Ar visiem kaimiņiem strīdas, plēš reklāmas bukletus, met saplēstos papīrus citu pastkastēs. Štrunts ar to visu, bet, pirms mēneša saņēmu no policijas vēstuli un man bija jāierodas uz pārrunām, jo kaimiņiene iesniegusi sūdzību, ka es pie viņas durvīm buroties. Mierinājums bija vienīgi tas, ka es tajā visā figurēju tikai mazliet, jo citi kaimiņi viņai traucējot dzīvot vēl vairāk.
Es saprotu, ka viņa iespējams ir slima ar nerviem, bet, kā ar tādu cilvēku cīnīties, jo garām pa ielu viņa paiet nevar, ja rupji nelamājas.
Es vēlos mainīt dzīvesvietu, jo tas nav izturams, bet mans vīrs pasaka, ka slimos nav jāņem galvā. Neņemt galvā ir viens, bet viņa atkal ir aizskrējusi uz policiju un apvaino kaimiņus, tajā starpā mani. Kāpēc man jāatbild par to, ko neesmu darījusi?
Ar šo visu, gribēju pajautāt, varbūt ir kāds padoms, kā pareizi rīkoties? Viens kaimiņš ir iesniedzis sūdzību par nepatiesu apmelošanu. Bet, ko tas viss dod? Tas jau nemaina situāciju.