Sveikas!
Pierakstījos piektdien pie frizieres. Beidzot saņēmu drosmi mainīt savu izskatu.
Doma ir apgriezt matus (tagad ir nedaudz pāri pleciem) līdz pleciem. Taču ir vēlme matu galus padarīt nedaudz gaišākus nekā saknes. Taču negribas lai izskatās kā pāraugušas nekrāsotas saknes. Kā būtu labāk - ņemt visus galus vai šķipsnot?
viss atkarīgs no friziera. Vai nu izdarīs tieši tā kā vēlies, vai nu teiks, ko viņš darīs.
ar šķipsnām tu pēcāk, ja izdomāsi, ka vēlies visus matus vienā tonī, vari iebraukt auzās, jo krāsojot tie praktiski būs nevienādi.
it kā jau izskatās labi, bet es tā padomāju to, kā izskatīsies mati tad, kad būs saknes ataugušas - gali tādi, saknes tādas, vidus tāds.. Laikam šī iemesla dēļ es šķipsnotu.
Ombre uz jau gaišiem matiem ir bērnu spēles, ja es pati mājās nokrāsoju tā, ka izskatās ļoti dabīgi un pats galvenais, ka pakāpeniski (no tuvāka saknēm līdz ļoti gaišam galos), nevis tumšas saknes un bums, tad domāju, ka frizierim jābūt izteikti neprasmīgam, lai salaistu kaut ko grīstē.
man arī ir tādi, krāsoju pati ar Loreal Prodigy. Kā man tādi sanāca? - manti jau bija pirms tam gaiši, pie frizieres negāju, nopirku krāsu, un nokrāsoju saknes, kas bija diezgan ataugušas, sanāca ideāli, nu tieši kā Tevis ieliktā bildē :)
Man ir kas līdzīgs, tas saucas balayage ombre. Man visi mati bija balināti šķipsnās. Friziere man ņēma pa šķipsnām un tā kā iekrāsoja kādas resnākas šķipsnas pa visu galvu, bet galus vienmērīgi. Grūti izstāstīt. Bet tas izskatījās šitā: