Kāpēc gan lai vīrietim joka pēc negribētos uzzināt cik viņa metamais ir garšs? Itkā neviena nekad nav aizdomājusies kā viņas vagīna izskatās
Nu ja runā pa 3 cm tad gan nelīdzēs jo lai varētu apmierināt sievieti, teurētiski ir nepieciešams vismas 4 cm garš metamais, jo sievietēm apmēram 4 cm dziļumā tieši ir baudu stimulējošie punkti. Par to ka diametrs neko nelīdz es gan nevaru piekrists, ja ir lielāks diametrā tad tomēr bauda būs lielāka un sajūtas ar labākas.
Ja man vīrietis uz jautājumu - cik Tev garš krāns erektā stāvoklī? Atbildētu ar "nezinu", tad es padomātu, ka viņš ir vai nu retarded vai meloHmm, kāpēc tas tik neiespējami, ka kāds nebūtu mērījis? Vai, ja būtu mērījis, tad precīzi atcerētos rezultātus?
iedomājoties cocacola bundžiņas paskata locekli
Starp normāliem, veselīgiem vīriešiem diez vai tādi ir
Ja man vīrietis uz jautājumu - cik Tev garš krāns erektā stāvoklī? Atbildētu ar "nezinu", tad es padomātu, ka viņš ir vai nu retarded vai meloak jel... visi normālie vīrieši tavuprat obligāti mēra ar lineālu locekli. Man uzbūrās ainiņa Pauls ar lineālu...:D
Njā, bet, ja reiz par to - manuprāt, tiem, kam ir monstrīgi lieli locekļi, varētu būt grūtāk atrast partneres, nekā tiem, kam mazi.
Hmm, kāpēc tas tik neiespējami, ka kāds nebūtu mērījis? Vai, ja būtu mērījis, tad precīzi atcerētos rezultātus?
ak jel... visi normālie vīrieši tavuprat obligāti mēra ar lineālu locekli. Man uzbūrās ainiņa Pauls ar lineālu...
Bet nu ja ir jāmēra, tad traki maziņš laikam
tas ir saistīts ar tīrāko ziņkārībuTad jau arī visas sievietes ņemtu bīdmērus un mērītu sev vagīnas iekšējo diametru :D Vai arī visas tā arī dara, un es vienkārši neesmu gana ziņkārīga?