Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kredīti.

Reitings 32
Reģ: 29.01.2009
Sveiciens!

Ja ir paņemti vairāki kredīti no dažādām firmām un tos nav iespējams visus uzreiz apmaksāt - kur griezties, lai aptur kavējuma dienu procentu augšanu, būtu iespējams visu parādu (visu kredītu summu kopā) sassumēt kopā, un tad vienoties par ikmēneša maksājumu. Tādā veidā lēnām visu apmaksāt.

Esmu lasījusi, ka šeit dažas ir zinošas šajās lietās, tāpēc ceru uz Jūsu palīdzību.

P.S. Iztiksim bez komentāriem par kredītu ņemšanas bezatbildību, cenšos palīdzēt labam draugam.
15.09.2014 14:09 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Es ieteiktu vienoties ar esošajiem kreditoriem.
Bigbank un aizdevums24 noeikti neiesaku.
Meklē citus variantus.
16.09.2014 10:41 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Tu domā restrukturizāciju? (apvienošanu)
Bet nu, bez ķīlas nekas nenotiek. Jā, iesaku to pašu,ko jau minēja- vienojies ar piedziņas kantoriem,lai aptur procentus,sastāda tev pieņemamu grafiku
16.09.2014 10:50 |

Reitings 85
Reģ: 13.02.2014
es sazinājos ar tām vairākām firmām un vienojos lai katra sastāda man grafiku un skaitīju katrai atsevišķi, jo visi bija pretim nākoši un nebija katru mēnesi nez kādas summas jāmaksā.
rēķini ja tu paņem vienu lielu kredītu un atdod visus mazos cik daudz naudas kopumā esi iztērējusi procentos, labāk nedaudz vairāk laiku pavadu pārskaitot vairākām kompānijām, nevis vēl nez cik simtus izmetu vējā, dēļ savas muļķības.

P.S. nu jau kādu laiku esmu tikusi ar visu galā :)
26.09.2014 23:01 |

Reitings 5
Reģ: 27.09.2014
parkreditacija cik zinu ir pilnigs murgs jo neviena banka netaisas strādāt bez peļņas un līdz ar to labāk mēģināt slēgt vienošanos ar tagadējo kredīt devēju jo savadāk summa tikai pieaugs
21.10.2014 23:04 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Ir tāda iestāde Latvijas Nebanku kredītu asociācija, kur var vērsties pēc palīdzības un saņemt to, ja, protams, klienta situācija atbilst izvirzītajiem kritērijiem.
21.10.2014 23:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits