P.S. kopsh taa laika, kad to ieraudziji, veido agtiecibas tikai ar puishiem un ienisti meitenes?
Neuzmineji esmu bisex un rīkoju orģijas :-P Neveidoju attiecības :-P Tās ir priekš nabagiem, kuriem vienkārši nav tik daudz naudas lai nopirktu sev izklaidi, katru dienu :-D :-P
Man nav problēma atbraukt uz jebkurieni un 10 minūšu laikā savākt 2 vai 3 pareizās meitenes orģijām :-P
Nebiju vairs tik jauna, bet tāpat bija tā wow sajūta un doma, kā pie velna kaut kas tāds ielīdīs manī, ne,ne, nebūs labi. Bet nu, vispār, līdzīgi kā Miss Joker:-D:-D:-D
Nebija man sekss agrā jaunībā,lai es šokētos,kas puisim ir biksēs un kā tas izskatās. Nekādu pretīgumu neradīja tas, lai tam pieskartos. Drīzāk drusku vilšanās bija,ka pirmajam partnerim draudziņš bija mazāks par vidējo (biju gaidījusi ko prāvāku).
Pirmo reiz sastopoties ar vīrieša locekli, man nebija pārsteigums par tā izskatu un nekas pretīgs tur nelikās, bet drīzāk uztraucos par to, kāda būs sajūta un garša,kad tiks veikts puisim minets (jā,likās,ka no tā paraus uz augšu, jo būs kaut kas ļoooti nepatīkams!).