Nebija tā, ka man bija jāizvēlas, bet izzuda draudzība ar meiteni, ar kuru bijām nešķiramas, kad viņa iepazinās ar puisi, jo tad vairs nebija viņa, bet tikai viņi abi kopā, mēs vairs nevarējām pavadīt laiku divatā, tikai trijatā, man vienkārši pieriebās, nesapratu, kāpēc man ar to jāsamierinās, jo attiecības ar puisi taču gribēja viņa, nevis es, bet man viņa klātbūtne tika uzspiesta praktiski ar varu. Vēl jo vairāk, ka man viņš nepatika īsti kā cilvēks.
Šobrīd vairs neesam draudzenes, drīzāk labas paziņas, bet joprojām ir tā, ka tās retās reizes, kad satiekamies, arī viņš ir klāt. Tas arī ir iemesls, kāpēc nemaz negribu ar viņu tikties.
Tas gan nebija vienīgais iemesls, kāpēc mūsu draudzības pajuka, tas drīzāk bija fināls visam. Varētu teikt, ka tā meitene ir cilvēks, kurā visvairāk savā dzīvē esmu vīlusies.
Par tiem draugiem, kas ar mani ir no pašas bērnības līdz pat šai dienai-es nezinu, kam būtu jānotiek, lai es kāda vīrieša dēļ atteiktos no viņiem. Tas būtu tāpat kā likt izvēlēties-ģimene vai vīrietis. Labi, ka mans vīrs to saprot un ir ar to mierā.