TIEVĒTĀJAS III

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Sākam jaunu diskusiju par šo tēmu :)
Motivējam viena otru, dalamies ar ikdienas lietām, sportošanu, ēšanu un mērķiem :)
Aiziet meitenes :)
14.09.2014 00:48 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man arī bija līdzīgi kā kampanellai, bet man tas daudz-ēšanas periods bija uznācis pāris gadus pēc tam, kad es diezgan neveselīgā veidā bija nometusi svaru (lasīt - ēdu ļoti maz). Tikai nesen izdevās atbrīvoties no tā, un paradoksālā veidā man to izdarīt palīdzēja tieši mana hipohondrija. :D Es salasījos visus ļaunumus, ko nodara pārēšanās, ēdienreižu izlaišana, ēšana uz nakti un no tā brīža man to vairs negribas. Nav jau tā, ka līdz šim to nebūtu zinājusi, bet tagad vienā reizē izlasot, ka tas var novest pie žultsakmeņiem, kuņģa čūlām un kā tik vēl ne, neko nekārojas vairs. :D

Ne saldumus, ne sāļumus, ne pārēsties - ēdu normālas porcijas un vairākas reizes dienā, bez saldumiem, gatavajiem produktiem, majonēzes, ceptiem ēdieniem, utt. Šoreiz gan neizslēdzu mazprocentīgo krējumu un arī sviestu nē, jo, piemēram, pie putras, man šķiet, tā sviesta piciņa neko sliktu nenodarīs, bet garšīgi.
24.10.2014 13:56 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es uzēdu parasti, bet man ar to nepietiek. Ar kaut kādu ābolu vai riekstiem. Es to varu uzēst ap 16,17 un jau 18 gribu atkal ēst :D Bet, ja paēdu vismaz vēl biezpienu, vai zivi , vai kādu gaļiņu ap tiem 17,18, tad pašā vakarā pietiek ar kaut ko pavisam vieglu.
24.10.2014 13:57 |

Reitings 4320
hipohondrija
kas tas par zvēru?
24.10.2014 13:58 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Tas ir tad, kad es lasu par slimībām un man bail, ka man tādas arī ir vai var piemesties. :D Uzradās pēc slimošanas. Nu gan jau pāries, tas veģetatīvās distonijas ietekmē. Bet šajā gadījumā izrādījās noderīgi. :D
24.10.2014 14:01 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es gan tādu braukšanu pie omītēm, lauku radiem un neveselīgā ēdiena cienītājiem neuztveru kā kaut ko traku.
Vienas treknās vakariņas vai pusdienas nepadarīs mani par tonnu. Un tāpat neviens nekrāmē manu šķīvi - pati salieku ko ēst un ja garšo labi, nav problēmu apēst kaut ko, ko ikdienā neizvēlētos.
24.10.2014 17:03 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Meitenes, ko jūs tagad darat ar skriešanu? Atceros, ka pati pagājušo ziemu skrēju, it nemaz nelikās auksts, bet tagad izeju ārā - seja uzreiz nosalsts, degunu vairs nejūtu :D

Tātad, tās, kuras ir skrējušas pēdējās dienās - nebija ļoti auksts? Vistrakākais jau tas vējš ;)
25.10.2014 13:38 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Es aukstā laikā neskrienu. Momentā būtu slima.
25.10.2014 14:14 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es pēdējo reizīti skrēju trešdien, tad vēl ap 0 grādiem bija, nezinu kā būs, kad sāksies lielie mīnusi, droši uz iekštelpām jāpārceļas, kaut gan ļoti negribās, jo kopš februāra skrienu tikai ārā, tas ir nesalīdzināmi ar skrejceliņu.. Mani, savukārt, vairāk biedē tumsa, nekā aukstums, par slimību nesatraucos, jo organisms jau pierod, ja ilgstoši radina, attiecīgi ģērbjas.
25.10.2014 14:25 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
_paris - es arī pēdējo reizi skrēju 3dien, bija salīdzonoši silts, tik dibens mazliet nosala :D Man šķiet, ka visgrūtāk ir saņemties iziet ārā un sākt skriet, tālāk gan jau nebūtu tik traki :) Par saslimšanu arī neuztraucos, bet nesparotu, cik daudz drēbju jāvelk, jo loģiski, pēc 7 km organismam būs silti, ar 2 džemperiem karsti ;)
25.10.2014 17:41 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
es skrienu bet sporta zālē,kaut ka uznakot shim aukstumam,negribas apslimt...
25.10.2014 17:43 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Runājot par svaru - esmu svērusi gan 46 kg, gan 70 kg :D :D (pēdējo 3 gadu laikā) :D Tagad esmu sev it kā iegalvojusi, ka svars nav galvenais, galvenais, kas spogulī. Tad nu vados pēc ķermeņa apkārtmēra un pēc tā vai drēbes nepaliek par mazu :D Tā man bija nesen - mīļākās bikses bija kļuvušas diezgan apspīlētas un neērtas, tas tad arī man bija signāls, ka jāsāk piedomāt atkal :D
26.10.2014 23:39 |

Reitings 7596
fejja un cik tu tagad sver?cik kg jūties ideāli un gribi pieturēties pie tāda svara?
27.10.2014 07:52 |

Reitings 4320
Sveikas, smukās!

Kā pagāja brīvdienas? Es varu diezgan ļoti lepoties ar sevi ēšanas ziņā, sportā gan atkal esmu palaidusies un brīvdienās nesportoju. Vispār baigi grūti savākties sportam pie tik daudz darba stundām, kā man ir, pēc darba jūtos ļoti pārgurusi un sportot negribās, bet brīvdienās vienmēr atrodas, kas interesantāks, ko darīt :D Man prieks par sevi, ka beidzot sāku justies tā, ka negribās grēkot, paskatos uz saldumiem , batoniņiem un visām citām sliktajām lietām un vienkārši negribās, nemaz nerunājot par burgeriem un picām, pārgājusi vēlme uz to man ir. Zinu, ka tagad atliek vien turēties vēl vismaz kādu nedēļu divas un vispār to visu vairs negribēsies, tāds nu man tas organisms ir - pie kā pieradinās, to pēc tam arī visu laiku prasa.

Sodien: B: auzas ar PS
P: frikadeļu zupa
L: 0,1% jogurts ar mango
V: kefīra glāze, ābols, mandarīns
Pagaidām kaut kā neko negribās kā par brīnumu. Vakarā kaut ko nedaudz uzēdīšu, mājās ir biezpiens, olas, liesais siers, vājpiena kefīrs un ir arī trusis ar dārzeņiem. Tad jau redzēs, ko sakārosies.

Padalieties ar savām ēdienkartēm :)
27.10.2014 17:30 |

Reitings 105
Reģ: 04.01.2010
Man vajag motivāciju/stimulu/ fitnes rutīnu, kas neļautu palaisties slinkumā! :)
Varbūt atskaitīšanās šeit palīdzēs :D
B. auzu pārslas ar rozīnēm
P. dārzeņu sautējums- pamatā lēcas
uzgraužamie pa dienu bija apelsīns, automāta latte un nedaudz (2 karotes) krabju/paprikas salāti kolēģes svinībās.
Turpmākais plāns:
vakariņās dārzeņi ar tunci vai vistu, pēc tam vēlais sportiņš, PS un pirms gulētiešanas biezpiens vai grieķu jogurts.
Cerams, ka izdosies- pēdējā laikā tik viegli visu novelt uz aizņemtību un nogurumu :(
27.10.2014 17:41 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Man vakariņās būs makaroni ar gaļu. Ooo yaaa! :D
27.10.2014 18:05 |

Reitings 69
Reģ: 05.02.2014
Sveikas, dāmas!
Pagājušajā nedēļā sanāca vairākas ballītes, tāpēc arī sanāca sagrēkot-alkohols, našķi. Šobrīd atkal esmu uz strīpas, sajūta arī nesalīdzināmi labāka, bez tā smaguma sajūtas vēderā.
Vakariņās skumbrija savā sulā un biezpiens.
27.10.2014 18:26 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
jaukums - Tagad sveru robežās no 50-53 :D tas atkarīgs cik daudz iznācis apēst. It kā jau svars apmierina, Labāk, protams, patīk, ja rāda mazāku ciparu :D Tāpēc arī saku, ka cenšos nesvērties tik bieži, bet gan apmēru sevi :D un nav atšķirība no tā, kad svēru 49 vai 53 :D vairāk gan kaut kā negribētos :D Kad svēru 46/47 un 48 kg, man pazuda MR, tāpēc arī zem tā 50 laikam arī gluži nevajadzētu slīdēt :D Kaut gan apkārtmērus gribas mazākus. Tāpēc cenšos to izlabot ar sportu, cik nu iznāk :D

savu ēdienkarti negribas rakstīt, jo tā sastāv no draņķiem :D
Bet jāuzraksta, lai paliek neērti :D
B. Vājpiena biezpiens un auzu rika. Tad ieraudzīju, ka mamma ābolrausi izcepusi un "pagaršoju" gabaliņu :D un bērna cepumu atlieka, jo man kaitina, ka visur mētājas, bet laukā žēl izmest :D
P. bija nekas un viskaut kas :D pāris vinegreta karotes, kafija. Mājās bija uzradušies saldumi, tad apēdu mini halvas gabaliņu, pus vafeli (atliekas :D) un, vārot bērnam makaronus, dažus arī pagaršoju, kā arī vēl nācās izēst pusi no mazā bērnu jogurta :D
V. plovs un dažas vīnogas.

Gan jau pa vidam bija vēl kāda atlieka. Bet nu tā man arī ir viena no problēmām, ka ar bērnu ir tā, ka viņš daudz ko līdz galam nenoēd, un man ir žēl mest ārā, un nepatīk, arī , ja mētājas, tāpēc apēdu pati. Tāpēc arī sanāk visādas, ne tās labākās lietas saēsties.
27.10.2014 20:04 |

Reitings 105
Reģ: 04.01.2010
Lāabrīt! :)
Vakar saņēmos un aizgāju uz zāli - pašai par sevi prieks :D Vienīgais, kas mani uztrauc, ka taisot presītes (tur kur jāturas ar rokām trenažierī un jāceļ kājas uz augšu) muguras vidū jūtu tādu kā krakšķi-tā kā skriemelis ietu ārā. Nekas nesāp un ne skrienot ne ko citu darot arī nav tā krakšķa. Varbūt kādai bijis līdzīgi? Ir vērts iet pie kāda ārsta?

Šodiena sākta ar tradicionālo auzu putru un paspēju jau apēst banānu ar latti uzkodā.
28.10.2014 10:06 |

Reitings 7596
fejjapaldies par info :) nu ar to mr pazušanu gan tā uzmanīgi bet redz viņas var pazust arī ne tikai zem 50kg robežas jo vispār kg nav noteicošie. Mans svars tuvojas 54kg, bet pirms 3 mēnešiem svēru 50kg un aktīvāk darbojoties zālē,esmu uzaudzējusi muskuļu masu. Lai gan pamanīt to ka esmu svaru dabūjusi klāt,nevar...tie ir tikai cipari!

semmii iespējams tehniski nepareizi taisi,muguru pieliec ne tā kā vajag vai kājas piepacel nepareizi.
28.10.2014 10:16 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Čau! :)

Es šodien beeeeidzot uz gym. (l)

Kopumā divas nedēļas neesmu bijusi gymā, vēl slimnīcā paspēju pagulēt. Tad nu šodien prātīgi jāatsāk sportošanu. :)

Ar ēšanu gan iet kā pa kalniem. Trenējoties ēdienkarte ir nesalīdzināmi labāka, nekā tagad, BET nu man beidzot vismaz ir normāls dibens. :D
28.10.2014 10:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)