Gurri1 - tas viss ir galvā. Vienkārši jāseņam atkal sevi rokās. Atrodi iemeslus, kāpēc
izdegi un nepieļauj otrreiz to.
Bet kamēr esi procesā, nešausti sevi pārāk. Tas visu tikai vēl sliktaku padara.
buuuuu - cityfitnessam nav ne vainas. Agrāk gāju uz Berga bazāru. Par laikiem gan taisnība,vakaros tur ir pārpildīts, tāpēc, ja plānos tieši vakari, tad labāk citu izvēlēties.
Toreiz biju arī uz kaut kādām grupu nodarbībām, bet vairs neatceros kādas tieši.
Vienas bija vairāk uz stiepšanos, jogu. Otras vairak uz spēku, ātrumu, izturību.
Bet man labāk patīk induviduāli.
Toreiz mēdzu vienkārši ātri iet/ skriet pa skrējceliņu.
Sauna ar tur ir ;D
Kaa jums? Kaa eshana, sportinjs?
Šeit vairs īsti nerādos, jo secināju, ka šī diskusija mani veicināja uz noraušanos. Līdz ar to, izlēmu vairs nerādīties.
Laikam palīdzēja :D Jo reti, kad noraujos.
Šodien norāvos. Bet ar dārzeņu zupu. Bet apēdu tik daudz (vismaz priekš manis), ka vēl tagd vēders šķiet kā balons, lai gan tas bija pirms ntajām stundām :D
Bet ja neskaita šo, tad turu +/- sevi grožos.
Esmu gandrīz apmierināta ar savu izskatu, bet vienmēr gribas labāk, tāpēc turpinu tik tiekties, bet nu nedaudz jau laikam slimīgi paliek no malas skatoties uz šo :D
Ar sportošanu esmu nedaudz palaidusies. Pārsvarā sekoju līdzi uzturam un ir garas pastaigas.
Bet neko diži citu pagaidām nedaru.
Tomēr doma iezogas, varbūt uz zāli atsākt iet..vai kādu nodarbību, baseinu. Vai kaut ko! :D