TIEVĒTĀJAS III

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Sākam jaunu diskusiju par šo tēmu :)
Motivējam viena otru, dalamies ar ikdienas lietām, sportošanu, ēšanu un mērķiem :)
Aiziet meitenes :)
14.09.2014 00:48 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
sveikas, es pa retam iepeldu kādā diskusijā :D jāiepeld arī šajā :D

man ik pa laikam uznāk "es sevi ienīstu"un "nav jau nemaz tik traki" periodi :D Laikam arī tie PMS. Klupšanas akmens man laikam ir visādi našķi, kas mētājas ik uz stūra - darbā cepumu trauks, konfektes pa reizei tiek cienātas, tad vēl visādi draņķi :D Mājās mazs bērns, kuram vajag arī cepumus, kādu konču. Un es nevaru paiet garām :d Kaut dikti cīnos ar sevi.
Uz sporta zāli iet sanāk nu kā kuru reizi, bet nu vismaz 2x nedēļā.

Mans mērķis ir to kaitinošo tauku kārtu nodabūt nost, kas spītīgi turas :D esmu 162 cm un sveru nu kā kuru dienu 50/51. Pirms sāku sportot bija 48 :D cipari jau tāpat neko neizsaka, bet izsaka sieviešu foršās zonas - riepiņa un ciskas :D
24.09.2014 23:06 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
buuuuu, ā, nu ja pa ceļam tad viss ok. Nav jau no tevis nekādas aktuālās informācijas par tavām ikdienas gaitu izmaiņām :P

Un ar nodarbībām, tiešām tā ir - ej un mēģini pati. Tieši izvērtējot pēc apraksta. Ja tas patīk, tad visvairāk jau viedokli veido subjektīvā patika pret treneri.

Pa Tavai gaumei varētu būt TBW un visi ABD, ABL utml.
24.09.2014 23:10 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Labs vakars. Sezu pie pc, skatos komediju a haunted house 2 un dzeru kvasu no kristala glazes :D

Sodiena nav mana diena, no rita zirdzinjs uzkapa uz kajas, labi, ka nesalauza. Velak skolaa saplisa jakas piedurkne, pilnigi jauna pogajama jacinja, tagad pamatigs kaksjis ar draugu(taa ir, ka dzivo kopa ar spitnieku, tadu kurs nemak dzivot neesot kotrolee par visu:))

Kaa jums? Kaa eshana, sportinjs? :)
24.09.2014 23:12 |

Reitings 13903
fejja sports tikai 2x nedēļā, ja ikdienā pa rokai ir regulāri našķi, kuriem nevari pretoties (nesakārtots uzturs) vispār ir bezjēdzīgi. Pa lielam lieka naudas un laika izšķiešana. Tā var ieslīgt tikai vilšanās sajūtā, ka nekas nenotiek.
24.09.2014 23:14 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Buuuuu, es gadu gāju City Fitnesā, man Dominā patika, bet rēķinies, ka vakaros būs pārpildīts un bieži (ap 6-8 vakarā) vispār var būt tā, ka jāgaida rindā uz trenažieriem.
Ko tu Purčikā dari? Ja pa ceļam uz mājām :)
24.09.2014 23:27 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man diemžēl biežāk nesanāk aiziet dēļ darba :/ vienu nedēļu varu tikt 2x, otro kādas 3 varbūt 4 reizes.
Bet strādāju tādu darbu, kur visa diena uz kājām, jāskrien, jānēsā utt :d tā kā nav tā, ka pārējās dienas sēžu pie datora.
Pa lielam varētu teikt, ka ēdu daudz maz veselīgi - brokastīs vienmēr vai nu putra, biezpiens vai grieķu jogurts. Neēdu ne baltmaizi, ne majonēzes, ne desas, sieru cenšos minimāli (ļoti minimāli) :D Nav tā, ka stumju visu, kas pagadās :D picas un hesburgeri vispār ir sen, sen jau aizmirsti :D
ar tiem cepumiem ir tā, ka neēdu brutāli paku ar viņiem dienā - tie ir pāris cepumi pa dienu, kāda sauja ar tā sausajām brokastu pārslām. Darbā vispār nav laika ne pusdienā, ne vakariņām, tāpēc, arī tie cepumi utt tiek iemesti mutē vairāk :D nu tā kkā.

Bet nu acīmredzot, kaut kas nav galīgi pareizi, ja nekas īpaši manā ķermenī nav mainījies jau kādu gadu :D Pirms tam nometu 10 kg. Bet nu laikam man vienkārši nekad neapmierinās savs izskats :D
24.09.2014 23:28 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Gurri1 - tas viss ir galvā. Vienkārši jāseņam atkal sevi rokās. Atrodi iemeslus, kāpēc izdegi un nepieļauj otrreiz to.
Bet kamēr esi procesā, nešausti sevi pārāk. Tas visu tikai vēl sliktaku padara.

buuuuu - cityfitnessam nav ne vainas. Agrāk gāju uz Berga bazāru. Par laikiem gan taisnība,vakaros tur ir pārpildīts, tāpēc, ja plānos tieši vakari, tad labāk citu izvēlēties.
Toreiz biju arī uz kaut kādām grupu nodarbībām, bet vairs neatceros kādas tieši.
Vienas bija vairāk uz stiepšanos, jogu. Otras vairak uz spēku, ātrumu, izturību.
Bet man labāk patīk induviduāli.
Toreiz mēdzu vienkārši ātri iet/ skriet pa skrējceliņu.
Sauna ar tur ir ;D

Kaa jums? Kaa eshana, sportinjs?

Šeit vairs īsti nerādos, jo secināju, ka šī diskusija mani veicināja uz noraušanos. Līdz ar to, izlēmu vairs nerādīties.
Laikam palīdzēja :D Jo reti, kad noraujos.
Šodien norāvos. Bet ar dārzeņu zupu. Bet apēdu tik daudz (vismaz priekš manis), ka vēl tagd vēders šķiet kā balons, lai gan tas bija pirms ntajām stundām :D

Bet ja neskaita šo, tad turu +/- sevi grožos.
Esmu gandrīz apmierināta ar savu izskatu, bet vienmēr gribas labāk, tāpēc turpinu tik tiekties, bet nu nedaudz jau laikam slimīgi paliek no malas skatoties uz šo :D

Ar sportošanu esmu nedaudz palaidusies. Pārsvarā sekoju līdzi uzturam un ir garas pastaigas.
Bet neko diži citu pagaidām nedaru.
Tomēr doma iezogas, varbūt uz zāli atsākt iet..vai kādu nodarbību, baseinu. Vai kaut ko! :D
25.09.2014 00:56 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Vakar noskrēju savus pirmos 10km :) Nenormālie prieki. Ātrums 7km/h, pulss ap 145, augstākais, ko redzēju, bija 153... Esmu pārlaimīga.
25.09.2014 09:38 |

Reitings 56
Reģ: 13.07.2014
Malaces , meitenes :)
Ar mani nu ir kā ir. Katru dienu kautko noraujos. Nesanāk man. nav motivācija lai kautko darītu. Atnākot mājās esmu ļoti nogurusi un nevaru piespiesties kautko darīt. Varbūt kāda var ko ieteikt lai palielinātu motivāciju.? Man ir vēl diezgan patraki, kautgan esmu ļoti īsa,arī apaļīga esmu. Vasarā biju 160 cm un 68 kg , tagad 161 cm un 59 kg. Itkā pirmie rezultāti ir,bet es padodos. Fui man.
Bet meitenes malaces ))
25.09.2014 12:33 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Vakar aizbraucām uz Dominas CF vakarā, lai pirktu abonamentu un sāktu sportot. Nekad tur nebijām bijuši. Pēc pirmajiem soļiem, līdz tikām pa trepēm augšā, vīrs pateica, ka te viņš nesportošot, bet nu smaka tur tiešām bija baisa :D Nevienā CF nav bijusi tik drausmīga sviedru smaka, ienākot iekšā. Tad nu šodien brauksim vai nu uz Sky and more vai Bowlero.

Sodien dzeru piena spēku, dzīvošos uz olbaltumvielām. Vēlāk būs biezpiens.
25.09.2014 12:55 |

Reitings 2832
kampanella, varbūt sagadīšanās, jo īpaši, ja vēlu vakarā, kad gāju, tad nekad nebija tik traka smaka.. bet vispār jā, vakaros iesaku braukt uz sky&more, tur mazāk cilvēku un arī zāle ir ok, jauna.. man pat agrāk ir bijis tā, ka aizbraucām ar draugu uz Dominas Cityfitnesu vakarā, tur bija tik pārpildīts, ka uzreiz braucām prom- uz Sky&more Cityfitnesu! :D
25.09.2014 13:00 |

Reitings 2832
āa un jā, es arī esmu uzbarojusies nedaudz, jo nedaudz vairāk kā nedēļu neesmu sportojusi un ēdu arī vairāk kā parasti, jo lietoju tagad antibiotikas un ja nepaēdu, paliek slikta dūša.. :( Bet es nepārdzīvoju, šonedēļ atsākšu sportot palēnām un viss nostāsies savās vietās.
25.09.2014 13:05 |

Reitings 4320
Negribās jau tā teikt, bet man palika iespaids, ka Dominā ..khmm.. sporto tādi savdabīgāki cilvēki no blakus esošā rajončika :D Tādā ziņā, Sky and More var just, ka patīkamāka publika ir :)
25.09.2014 13:09 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Man pat bail svērties :D
25.09.2014 13:10 |

Reitings 2832
kampanella, nezinu, kāda tur tagad publika, bet nu Cityfitness jau nav nekāds "krutais" klubs, kur ies izmeklēta publika, tas ir viens no lētākajiem, jo īpaši akciju laikā dažādi cilvēki sapērk abo.. Ja tev ir svarīgi, kāda ir publika tavā sporta klubā, tad ej uz Global Fitness vai uz jauno klubu, kurš atvērsies oktobrī (manējais, kur strādāšu) :) :D
Es vispār trenējos ķengaraga Atlētikā, kur publika arī mēdz būt dažāda, bet man kaut kā netraucē tas, kas ir apkārt, man ir pilnīgi vienalga, kādi cilvēki tur trenējas, jo es trenējos sevis dēļ ne citu. Bet nu jā, nevaru sagaidīt jauno klubu!! :D
25.09.2014 13:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es norakstu savu ēdelīgumu uz to, ka nāk rudens un organisms prasa nedaudz uzēsties :D , citu izskaidrojumu neredzu, jo man ir nepārtraukts izsalkums, sportu neesmu atmetusi, priekšā taču vēl sacensības.
25.09.2014 13:16 |

Reitings 2832
Gurri, nu vismaz labums tāds, ka labvēlīga vide audzēt muskuļu masu un pavasarī izskatīsies skaistāks augums, kad nožāvēsim visu lieko! :D
Es sevi tā mierinu!! :D:D Bulking time!! :D
25.09.2014 13:18 |

Reitings 13903
Darbā vispār nav laika ne pusdienā, ne vakariņām, tāpēc, arī tie cepumi utt tiek iemesti mutē vairāk nu tā kkā.
Bet nu acīmredzot, kaut kas nav galīgi pareizi, ja nekas īpaši manā ķermenī nav mainījies jau kādu gadu

Varbūt tu ilgstoši dzīvo zem kcal normas ar to neregulāro ēsanu, kā rezultātā esi sagandējusi normālu vielmaiņu. Organisms, kā tiek pie cepumiem, tā savāc visu rezervēs.
Gan jau, ka tas nebūs tas, ko gribi dzirdēt, bet:
Ja darbā nav laika ne pusdienām, ne vakariņām, tad jāsūdzās darba devējam vai darba inspekcijā.
Organisms Tev ir viens, ar to vēl visdrīzāk Tev plānā ir nodzīvot daudzus gadus. Darbi var arī mainīties.
25.09.2014 13:32 |

Reitings 4320
Global Fitness vai uz jauno klubu, kurš atvērsies oktobrī (manējais, kur strādāšu)

Un kur tas atrodas? Jaunais klubs?
25.09.2014 13:37 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
kampanella, a kāpēc Tu tik dedzīgi gribi cityfitnesu? (ir jāgrib tiešām dedzīgi, ja esi gatava Dominas vietā braukt pat uz Bowlero ! :o )
25.09.2014 13:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits