Čau. :)
Pirmdien būs 2 mēneši kā ar draugu kopā dzīvojam. Pirms tam 1,5 mēn it kā pavadījām kopā diez gan daudz laika, bet kopā nedzīvojām. :) Forši. :)
Šēka, neklausies muļķībās - kopā dzīvot ir daudz daudz foršāk nekā atsevišķi :) Par laiku vienai nesatraucies - es tiešām neticu, ka visu darīsiet kopā - viens gribēs iet sportot, otram sanāks aizkavēties darbā, bet citreiz ar draugiem satiksieties atsevišķi un būs pilnīgi pietiekami laiks atsevišķi ;)
Veiksmi!
lai arī tikai pēc gada būšu sievas lomā, skudriņas skrien lasot un iedomājoties sevi kāzu dienā (l)
šovakar mūsmājās draugam džeku vakars, nespēju vien taisīt šiem uzkodas, un komplimenti arī dažnedažādi birst :D es dzeru sulu, bet sāk gribēties arī to viņu viskiju :D
Cerise- paldies par iedrošinājumu :))
man jau arī liekas, ka tik jauki tomēr ir katru vakaru iet gulēt kopā.. (l) un no rīta pirms darba saņemt atvadu buču.. :)
tādi sīkumi kā netīras zeķes vai nenolaists toletes poda vāks mani nekad nav tracinājuši.. un viss būs lieliski :)
Jopcik bumbiņ, gribās raudāt pie šīs dziesmas http://youtu.be/HCDCnU3tTEI
Cik mīlestība ir skaista, vājprāts. It īpaši kad no malas skatās uz to visu. Kad mums būs 100 gadi, skatoties uz pagātni, kas kopā nodzīvota ar vienu vienīgo mīļoto cilvēku. Cik reti tā notiek. Visiem novēlu to piedzīvot! Arī sev. (l)