Šēka, tu tikai nebaidies :D Katru reizi kā man kāds saka,ka sāks kopā dzīvot ar otru pusīti, man paliek žēl un ar asarām acīs saku - nedari to , vēl ne! :D
Nu labi,joks ta joks, bet nu kopdzīvē viss mainās.
Rolla Atkarībā kāds notikums. Mani ir mainījis uz visu manu atlikušo mūžu,bet ceru,ka tev atnāks tik balta strīpa,ka pat palagi ar vanish nestāvēs klāt. :D :)
buuuuu, nu klausies :D tas ir pats smagākais un tā ir lielākai daļai meiteņu, cik zinu :D Sākumā ir - jē jē jē ,ballīte, cik es smukiņa - jautriiiiiii, esmu pālī - es neeesmu piedzērusies! - un tad jau uz rīta pusi raaaaaaaaaaaud gaužas asariņas cik viss ir slikti un pat seja vairs nav tik skaista kā pirms dažām stundām :D
Labvakar!
Šodien bija smaga lekciju diena - vispār neko negribu dzirdēt par studijām. Cieņas dēļ ir jāturpina, kaut gan tik lielu vilšanos neesmu gaidījusi. Labi. Tas tā, bet ne par to ir stāsts...;)
Kaut kā vispār pēdējā laikā man neveicas - mērķis ir tik tuvs, bet reizē tik tāls.:(
Nazi,arī mana vīzija par šo gadu bija lieliska. Tā vietā tas izvērties briesmīgs, smags emocionāli. Katrā ziņā, ar laiku jau viss nokārtosies un ja nebūs labāk, tad savādāk noteikti.
Man šodien lielie prieki, par statoil uzlīmēm nopirku jaunu blenderi. Esmu sajūsmā, man tik ļoti viņš patīk, vecajam pat klāt nestāv :D
Nesen atgriezos mājās no pasēdēšanas, tagad skatos Krēslu :)
Un vispār, man šis gads arī nav veiksmīgs, emocionāli grūts. Gribu pārmaiņas savā dzīvē.