Varbūt varat salīdzināt ar citiem gadiem? Vienmēr tā bijis?
Es biju pirmoreiz. 15:00
Biju gaidījusi, ka būs patukšs - izpirkts viss labais, varbūt vēl ko varēs ieraudzīt, bet biju šokēta - stendi pilni ar netīrām, apvalkātām lupatām, kurpes pusnovalkātas, kurām nemaz tur nevajadzētu atrasties. Sanāk, ka bija labas drēbes, kurpes, bet tie kādi 50%? Jo vēl aizvien viss bija pilns.
Riktīgs humpaļplacis. Pat trakāk, Humanā vismaz redzētas lai arī garlaicīgas drēbes, bet vismaz labā kvalitātē. Bērnu zonā vispār... ja bērns novalkā, nu, nav jānes uz turieni tādas lietas...
70% gadījumu šādas drēbes: mēteļi savēlušies - cena 20-30 eiro. Blūzēm dzeltenas paduses, apkaklīte brūnas, samta kurpēm putekļi tik biezi (ne jau uz vietas uzsēdušies), vecas, spīdīgas jostas un pārvalkātas kedas un zābaki. Pavalkāti parasti krekliņi un džemperi, sapūkājušās jakas. Un kādas cenas par to...
AndeleMandele ir zaudējusi savu mirdzumu. Varbūt tas 1000 pārdevēju dēļ. Iespējams katra aiziet vienu gadu un nodomā "ā, ja jau drīkst tādas drēbes tirgot, tad nākamgad notirgošu savas vecās lupatas."
Man žēl meitenes, kam jāšķiro tā lielā labdarības kaudze, jo man būtu kauns viņas atdot ģimenēm, kur nu vēl pārdot.
Radās iespaids, ka latvietes ir netīrīgas, nevīžīgas, kurām nav cieņas pret otru cilvēku. Vajadzētu kaut nedaudz paškritiku.
Nenopirku neko.