skatos, ka šodien šeit maz meiteņu, bet jau nu tomēr...
Gribu ķiplokmaizītes ar sieru, bet nevis, ka pamērcē, bet kiš-mišā! nu tā kā jouzī LT, ja kāda zina :D
Kā viņas īsti gatavo?
Paga ko? Es nesapratu, par kaadaam tu runaa? Vari paskaidrot siikaak vai ielikt bildi? Jo man ir vairaakas receptes, bet es nezinu, ko tieshi tu veelies :D
Pameercee kur? Tadas maiziites, kuraam jau pashaa miiklaa ir kjiploks? Vai arii taadas kaa bulcinjas ar iegriezumu un tur iekshaa iecepts tas siers un kjiploks?
Valencia laikam mani vairāk saprot!
Es parasti taisu ķiplokmaizītes un tad viņas mērcēju siers+krējums+ķiploks+majonēze (izkausēts mikroviļņu krāsnī.) Ņemu maizīti, pamērcēju un mutē iekšā, bet es gribu tā ka tā mērcīte ir iemaisīta maizītēs iekšā!
Bet, Robīte, tas jau ir elementāri. Es taisītu vienkārši tā, kā parasti, tikai to mērcīti nevis ielietu trauciņā atsevišķi, bet tādu karstu uzlietu virsū maizītēm un apviļātu kaut kā.
Es it kā zinu, ka elementāri gan jau, bet, man kā nesaimnieciskai meitenei, gribās smalki! :D
Piemēram, uztaisu mērci - viņu nevajag kausēt? bērt iekšā maizītes? karstas, aukstas?
Es zinu, par ko Tu runā :D
Neesmu pati gatavojusi, bet es gatavotu šādi: uz smalkās rīves sarīvētu sieru, pievienotu ķiplokus un majonēzi, visu kārtīgi samaisītu un iemaisītu tikko ceptās, karstās maizītēs :)
Es pat nezinu, man šķiet, ka tas vienalga. :D
Var darīt tā, kā Goody ieteica, vai arī otrādi - mērcīti drusku pasildīt, lai šķidrāka un vieglāk iemaisās, sasūcās, un tad liet virsū maizītēm (karstām vai aukstām).
Paldies, meitenes! it kā biju plānojusi apmēram darīt tā, bet man bail mēģināt, kamēr kāds it kā neakceptē :D
un jā, ķiplokmaizītes, ņam-ņam. Arī ledusauksts aliņš būs komplektā :D