Kā tikt ar sevi galā?...

Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Sveikas!
Tūlīt būs nedēļa, kopš mani apzaga. It kā viss ok, bet netieku galā ar sevi-domāju par to, atceros atkal un atkal. Ir tāda kā paranoja izveidojusies, liekas, ka visur apkārt zagļi...
Saprotu, ka man galvā ir bardaks, bet nezinu, kā tikt galā.
Nezinu, ko no jums gribu, vismaz uzrakstot palika drusku vieglāk.
12.09.2014 22:21 |

Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Ienāca, jo nebija durvis aizslēgtas. Tā, protams, ir mūsu kļūda. Nevarējām iedomāties, ka, ja dzīvoklī kāds ir, nāks zaglis. Vīrs bija citā istabā un ar bērnu dauzījās, tāpēc laikam nedzirdēja. Neko jau daudz nenozaga, bet tomēr.
13.09.2014 08:55 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Ko jūs vispār domājat par tiem asaru gāzes baloniņiem? Pēdējā laikā vairākiem esmu dzirdējusi, ka drošības pēc esot. Kādai reāli ir/kur nopirkt/kāds pielietojums?

Es esmu dzirdējusi, ka asaru gāzi pirkt nevajag, jo rūdītākie zagļi speciāli pūš sev acīs, lai gadījumā, ja cilvēks viņiem iepūš, nebūtu tāds efekts vairs. Man pašai ir šāds (dzeltenais) piparu gāzes balons, viņi ir divu veidu - strūkla un migla, man liekas, ka labāk ņemt miglu, jo strūklu vari arī netrāpīt. Neesmu gan mēģinājusi pūst, bet somā nekad nekas nav bijis nosmērēts.
13.09.2014 09:11 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Ha, nu, gan dzīvojot daudzstāvu mājās drosme durvis vaļā turēt. Kādreiz dzīvoju 9.stāvā un pirmais ko izdarīju momentā durvis aizslēdzu. Tač, viņi staigā, rausta durvis. Ja vaļā, tad paķer pirmo, kas pa rokai un prom. Kādreiz ne reizi vien mājās, pie datora sēžot izdzirdēju, ka kliņķi kāds norausta!!!

Mamma stāstīja, ka jaunībā ar draudzenēm tusējusi kādā no daudzstāvu māju dzīvokļiem un kamēr šīs pa virtuvi peras, tikmēr kāds izstiepis visām somiņas un dažas arī bez mēteļiem, kažokiem palikušas. Tā kā laba mācība, viņa man ieaudzināja VIENMĒR durvis aizslēgt. Un es to darīju ļoti operatīvi, jo ir dzirdēti stāsti, ka var arī koridorā gaidīt. Kamēr ieej dzīvoklī un izdomā aizslēgt durvis, tikmēr jau iekšā un jautā pēc maciņa vai dārglietām. (šim gadījumam ierīkojām arī aizslēdzamas durvis uz koridoru)
13.09.2014 10:47 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
Varbūt stulbs jautājums, bet kāda starpība piparu un asaru gāzes baloniņiem?
13.09.2014 13:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits