Nesaku, ka tā nenotiek, ka neiet uz policiju un sūdzās, ka ir pavedināti, kaut gan paši ir uz to parakstījušies, bet nu to, ka puisis skrietu un padarītu sevi par baigo cietēju - neesmu dzirdējusi. Vismaz ne Latvijā.
Vajag uzzināt likumdošanas hierarhiju. Krimināllikums ir sūds.soda pēc krimināllikuma:)
Satversme ir galvenā un tur ir rakstīts ka cilvēkam ir izvēles brīvība.
Ja 15 gadīgs grib satikties ar 18 gadīgu, šķērsļu tam nav.
Pilnīgi pietiek, ja kāds labvēlis nosūdz, likums ir likums, nav svarīgi labprātīgi jeb nē, pilngadīgā persona, uzņemsies atbildību.
soda pēc krimināllikuma
Nopietni? Ja man būtu 15 gadi, bet draugam 18, kāds varētu iet un sūdzēties, jo esam kopā? Es tagad neņirgājos, bet tiešām esmu neziņā
Nopietni? Ja man būtu 15 gadi, bet draugam 18, kāds varētu iet un sūdzēties, jo esam kopā?
Karma, nu gan dīvaini. Es arī pazīstu meiteni, kura palika stāvoklī 15 gados no 20 gadīga, vecāki neiebilda un nekāda lieta nebija.
Jā, astotajā klasē, meitene no paralēlās klases, gaidīja bērnu no sava puiša, kuram toreiz bija 21. Lai arī meitenes vecāki neiebilda, tika ierosināta lieta.Shausmas. Neatbalstu,ka tik ierosinaata lieta.
Bet, ja nav seksuālas attiecības? T.i. pilngadīgais mani nepavedina uz netiklām darbībām? Bet tas nebija tā, ka sākoties 16 gadiem, tas jau skaitījās tā kā normāli? Nu tad, principā, nekas nedraudēja?