Dzilak padomajot Lovebird un puisa teiktajam ir sava logika. Manuprat, cienai ir vairakas pakapes un pieklajiba ir ta parastaka. Ienaca stulbs piemers galva par manu merauklu: esot viena pasakuma ar Nilu Usakovu, es butu pret vinu pieklajiga, sasveicinatos, neko sliktu neteiktu utt., jo ta ir normala, adekvata uzvediba. Bet es vinu necienu! Nevaru cienit cilveku, kurs atbalsta terorismu. Tiesi tapat manis ieprieks pieminetie piemeri, pienemsim, par vecakiem, kuri izrada moralo vai fizisko vardarbibu. Es pret tadiem izturetos pieklajigi, neapsaukatu utt., tacu necienitu, jo neuzskatu, ka par sadiem paridarijumiem butu jaciena. Tapec nedomaju, ka pieklajiba = ciena. Varbut Lovebird bija domajusi lidzigi par pardeveju, ka vina izturetos pret pardeveju pieklajigi, bet, lai tiesam no sirds cienitu, vinai butu jazina tas pardevejas uzskati, riciba dazadas dzives situacijas utt. Varbut puisis tiesi tapat domaja - mes varam iztureties pieklajigi pret daudziem, bet patiesi un no sirds cienit cilvekus, kuri mums kaut ko nozime (piemeram, vecaki) vai kuru sasniegumus mes apbrinojam u.tml.