Jo visi citi zina labāk...

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Sveikas!
Vasarā dzīvoju Kiprā un iepazinos ar vīrieti, kurš ir padsmit gadus vecāks par mani.Izveidojās attiecības.Pirmo reizi mūžā mani neinteresēja ko teiks mamma un ko teiks draudzenes.Viņas arī neko nekomentēja.Ja līdz šim domāju,ka mamma izteiksies par manām attiecībām un draudzenes tās pieņems, tad galu galā ir sanācis otrādāk.Kopš uz kādu laiku esmu atgriezusies Latvijā - mamma ir sākusi cienīt manu izvēli un to lieki nekomentē. Toties draudzenes atļaujas izmest pa kādam teikumam kā..Cik žēl,ka neiepazinies ar man pazīstamajiem puišiem,tagad visi ir aizņemti. Un vai tu bērnus negribi? Jāpiebilst,ka abām ir ģimenes un viņas ir vecākas par mani.
Ka atbildu ka nē...Bērnus es negribu (domāts tuvāko gadu laikā), viņa man atbildēja...Gan jau,ka pēc gada,diviem gribēsi..Uz ko es - nu,nedomāju viss.
Ko es ar šo visu gribēju teikt...Kipra bija labāk,viņiem nav tāda judgment kā mums latviešiem.Dzīvot man tas netraucē.Draudzeņu padomos un ieteikumos klausīties nedomāju, jo pati esmu atbildīga par savu laimi un esmu laimīga! :)
12.09.2014 14:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man atkal viirietis pie 40g ,liekas pats nobriedusaakais vecums:)
12.09.2014 19:51 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Mulķības. To kas bus vai ne redzes kad bus 80 it gadi. Lidz tam var mainītis jebkas. Un naivi domat ka tas nekad nenotiks.
Nav gan muļķības. Protams, gandrīz vienmer pastāv kaut kāda iespēja, ka cilvēks varētu savu lēmumu mainīt, bet tas ir attiecināms uz jebkuru lēmumu dzīvē, tā nu protams, ka bērni nav nekāds izņēmums.
Un ir cilvēki, kas par kaut kādiem savas dzīves aspektiem var pietiekami droši pateikt, ka viņi to savā dzīvē nevēlēsies. Un iespējamība kļūdīties ir tik niecīga, ka to nav vērts ņemt vērā.
(Es gan nepazīstu šīs diskusijas autori un noteikti neapgalvoju, ka tas obligāti būtu viņas gadījums. Rakstu vispārīgi.)
12.09.2014 19:57 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
viltigalapsa, es saprotu, ko tu piedzīvo. ja vēlies varam privāti pačatot :)
12.09.2014 20:52 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Es ari saprotu Tevi . Vienigais ko Tu tur vari padarit ir izskirot , kas ir Tavi draugi un , kas nav. Ists draugs Tavu izveli atbalstis ( ja neredzes , ka taisies iet kopa ar dzeraju vai tml ) un tad JA nu vajadzes pec tam laus izraudaties uz sava pleca. Draudzenes izklausas skauges pec ta ko vinas Tev saka , neizklausas , ka pasas ir laimigas... Tu esi laimiga , mamma neko Tev neparmet kur ir problema? PS. Piekritu par to latviesu mentalitati un Emmanuelles vira vardiem.
13.09.2014 12:02 |

Reitings 889
Tev ir jabut tur kur Tu juties labi . Tatad izvairies no cilvekiem kuri Tev sagada nepatikamas emocijas.
13.09.2014 12:04 |

Reitings 2342
Dzīvot man tas netraucē.Draudzeņu padomos un ieteikumos klausīties nedomāju,

Ja šī būtu patiesība, nebūtu šīs diskusijas...
13.09.2014 12:11 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Toties draudzenes atļaujas izmest pa kādam teikumam kā..

Es atkal nesaprotu, ko nozīmē ''atļaujas''? Vai tad draugi nav domāti tam, lai viņi brīvā formā viens ar otru varētu runāt par savām domām, viedokļiem, utt.? Es neuzskatu, ka ja draugs izdara kaut ko, kas otram draugam šķiet pilnīgi nepareizi, viņam ir jāsēž un jāklusē. Protams, jāpajautā, vai tu gribi dzirdēt manas domas par to, bet es manā galvā draudzība balstās uz atklātību, nevis uz kaut kādu mistisku ''ja tu ieni manu izvēli, aizveries un nekad neko par to nesaki''.
13.09.2014 12:20 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
OUT OF TOPIC ZIŅKĀRĪBA :D
Emmanuelle, varbūt esmu kaut ko pārpratusi, bet tad sanāk, ka tavs vīrietis par tevi ir krietni jaunāks?
13.09.2014 12:22 |

Reitings 1196
Ir citreiz jāmāk uzklausīt arī kritiku. Ne tikai darīt visu pa savam un dusmoties uz viedokļiem, kuri atšķiras. Galvenais ir saprast vai "uzmācīgās" draudzenes izsakot savas piezīmes vēl tev labu vai ļaunu. Ja labu, tad varbūt tomēr der aizdomāties, jo viņām iespējams ir lielāka pieredze vai labāk redzams no malas. Kā saka, gudrais mācās no citu kļūdām un iespējams draudzenes grib tevi pamudināt darīt savādāk kā viņas reiz, vai arī - iesako to, ko uzsakta par vislabāko pēc pašas pieredzes. Lai nu kā - ja nepatīk draudzeņu viedokļi, tad par to ir jārunā ar viņām tā arī pasakot, ka tev tas nepatīk.

Perfekti pateikts, piekrītu katram vārdam :)
13.09.2014 12:23 |

Reitings 1196
Un piekrītu arī Kubietei - manā uztvēre ĪSTS draugs pateiks patiesību
13.09.2014 12:28 |

Reitings 889
Isti draugi ir tie kuri mak ari pakluset kad to vajag. Ir jabut kkadai cienai ari. Tas ir mans personigais viedoklis kuru nekad nemainisu.
13.09.2014 12:29 |

Reitings 2342
Isti draugi ir tie kuri mak ari pakluset kad to vajag. Ir jabut kkadai cienai ari. Tas ir mans personigais viedoklis kuru nekad nemainisu.

Šis man lika atcerēties to diskusiju par māsu, kas sapinās ar musulmani. Tur ieteica māsu nolaupīt, turēt slepus pie sevis utt. Tur cieņa par māsas izvēli nebija aktuāla, vai, ja radinieks, tās uzreiz skaitās rūpes?
13.09.2014 12:35 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Dzīvot man tas netraucē.Draudzeņu padomos un ieteikumos klausīties nedomāju,

Ja šī būtu patiesība, nebūtu šīs diskusijas...

Man arī tā šķiet.
Arī manu draudzeņu viedokļi mēdz radikāli atšķirties, bet es vienmēr ieklausos un apdomājos, jo lielākoties viņām izrādās taisnība. Nezinu, kāpēc tā, varbūt viņas situāciju redz no malas un spēj spriest racionāli, kamēr es tur iekšā jaucu jūtas un emocijas. Ne vienmēr viedokļiem ir jāsakrīt, bet ja reiz cilvēkus saucu par draugiem, tad arī viņu viedokli, protams, ņemu vērā un ieklausos. Neviens man neliek darīt tā, kā viņas saka, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņu viedoklis man ir pie vienas vietas. Šajā situācijā man vairāk šķiet un visticamāk tā arī ir, ka tevi sāpināja tas, ka viņas sajūsmā nespiedza par tavu lielo laimi, bet uzreiz izteica savus spriedumus. Arī tā var būt, jo katram ir savs skatījums uz lietām, tomēr, ja reiz tā ir draudzība, tad man šķiet nesaprotami un nedaudz bērnišķīgi - kā nesakrīt viedokļi, tā viss, es jūsos neklausos un ko jūs tur vispār muldat.
13.09.2014 12:45 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Tur cieņa par māsas izvēli nebija aktuāla, vai, ja radinieks, tās uzreiz skaitās rūpes?
Mācīs te citiem par radinieku izvēles cieņu,kamēr pati sava brāļa draudzeni noliek zemāk par zemi. :D
13.09.2014 15:57 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Šis man lika atcerēties to diskusiju par māsu, kas sapinās ar musulmani. Tur ieteica māsu nolaupīt, turēt slepus pie sevis utt. Tur cieņa par māsas izvēli nebija aktuāla, vai, ja radinieks, tās uzreiz skaitās rūpes?
Atceris to stastu.Un pat draudzeni( ar lielo burtu) glābtu no tada muslima. Kas zombē un biedē ta ka ar radiem meitene vairs netiekās.
13.09.2014 16:03 |

Reitings 16208
Sintija _sk-nee mans viirs ir vecaaks,bet es to biju domaajusi-tas ir loti labs vecums visaadaa zinaa veel...Domaaju ja sievietei ir kaut kur 25+-,tad tie 40 noteikti nav nekas traks!Peec tam ,kad tuvu 50g ,arii viirietim saakaas "visaadi briinumi"- naak virsuu melnie(liidziigi ,kaa sievieteem menopauzee),otraa jauniiba utt
13.09.2014 16:14 |

Reitings 27552
naak virsuu melnie(liidziigi ,kaa sievieteem menopauzee),otraa jauniiba utt

Tas saucas andropauze.
13.09.2014 16:17 |

Reitings 16208
Tas saucas andropauze
Jaa- tas ir tas smalkais vaards!
Isi sakot , kad viiriesi saak sev pieveerst loti lielu uzmaniibu izskatam ,un peerk sporta masiinu:D
13.09.2014 16:41 |

Reitings 27552
Tikai daudzi vīrieši to vāŗdu nezin, citi izvēlas skaļi neteikt. Telo ka tas šos neskar. Smieklīgi:D
13.09.2014 16:45 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
nelasīju diskusiju, bet mans viedoklis par tavu tēmu - ir iemesls, kādēļ cilvēki šo un to nepieņem. Tiešām ir. Aizdomājies līdz tam. Par gadu starpību galvenais, ko esmu sapratusi, ir spēja justies līdzvērtīgam attiecībās. Gana pieredzējušam, lai abiem būtu interesanti, lai viens no otra spētu kaut ko iemācīties. Kā arī, protams, līdzīgs redzējums uz dzīvi un tuvākajiem gadiem, kas ir ļoti atšķirīgs dažādos vecumos. Pati skatos kritiski uz šo, jo pēc pieredzes varu teikt, ka nav forši, kad tavam vīrietim jau aiz muguras ir tas, kas tev vēl ir tikai priekšā, vai vēl ļaunāk - viņš nedzīvo savam vecumam cienījamu dzīvi, jo mēs dažkārt aizmirstam vecumu un sākam viņa dzīvi un sasniegumus salīdzināt ar mūsu vecuma vīriešiem. Bet vai tā ir? Vai viņam savā vecumā nebūtu jādzīvo nedaudz citādāka dzīve?
13.09.2014 17:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits