Manaa pilseetaa vareetu buut kaadi 5 latvieshi (un pilseeta ir Riigas izmeeraa). Taas meitenes, ko esmu satikusi arii ir iedziivojushaas, draudzeejas ar francuuzhiem un taa. Pati pirmajaa gadaa biju "aarzemnieku pulcinjaa". Vairaak tuseejos ar zviedriem, vaacieshiem, venecueelieshiem, austraaljiem, tas gads bija taads forshais studentu tusinju gads.
Peec tam satiku savu franchu draugu, aarzemju draugi aizbrauca no saviem erasmus gadiem prom un tad pamazaam saaku vairaak draudzeeties ar pashiem francuuzhiem. Domaaju, ka tagad peec 5 gadu dziivoshanas Francijaa, esmu iedziivojusies - eedu kaa vinji, dziivoju kaa vinji, shejienes labaakie draugi arii ir francuuzhi. Un par to "tu taapat vinjiem vienmeer buusi aarzemnieks". Jaa, protams, bet tas man tieshi patiik, to var pagriezt par labu sev ;) Man patiik buut aarzemniecei, cilveeki mani vienmeer atceraas, jo, kaa jau teicu, sheit nav daudz latvieshu.
Runaajot par eedieniem - es izveeleejos gastronomisko izvirtiibu valsti, taa ka suudziibu par to nav :D Protams, dazhreiz pietruukst Latvijaa nopeerkamaa paartika, bet tam man ir krievu bodiite - varu dabuut biezpienu, rupjmaizi un dazhaadus gardumus, kad gribu. Turklaat varu pacienaat francuuzhus, kas vienmeer ir atveerti jaunu lietu nogarshoshanai.